BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti
Horoscop dragoste Taur 2022
Zodia Taur

Anul acesta inca mai este pentru tine un an cu mare, enorm impact relational. E perioada in care formarea unui cuplu, regasirea ta in cadrul domeniului marital este imensa.

Primul semestru, cu aproximatie pina pe 11 martie iti reevaluezi propriile viziuni, filosofii vitale. Care te ajuta sa iti schimbi natura evenimentelor produse si in cadrul sectorului afectiv. E un an cu mari intorsaturi totusi, pe un plan major in cuplul tau. Crizele din 2014 se amelioreaza pina la data mentionata anterior. Cind manifestul unei dorinte majore de schimbari, de expansiuni cumva se blocheaza. Stopeaza. Iar incepind cu 13 iunie, viata ta reintra in vechiul ciclu de revizuiri emotionale. Transformari majore, bulversante. E ca si un fel de sesiune, examene pe care nu le-ai lua anterior. Iar acuma vrei nu vrei trebuie sa le treci, sa le sustii, sa le depasesti.

Bineinteles, vei fi supus/a unor pierderi, sau tensionari de ordin afectiv. Problema poate veni din cauza banilor, taxelor, mostenirilor, bunurilor comune. Pe care intr-un mod ori altul, va trebui sa le divizati si impartiti, tu si partenerul/ra de cuplu. E un an cu cerinte si zdruncinari, in momentul in care inca nu ti-ai pus la punct unele detalii de amiabilitate conjugala. Un an in care, cariera, dorinta de a avansa in acea directie, mai mult ori mai putin iti va aduce conflicte. Piedici in cadrul relatiei tale. Iti va fi mai greu sa colaborezi, atita timp cit presiunea, tensiunea si majoritatea energiei ti-o vei fascicula in directia aia. Una peste alta insa, pina pe 11 august amorezarea, iubirea si romantismul sunt cele care te ghideaza. Ai mari sanse pe tot parcursul acestei perioade sa traiesti povestea vietii tale. Cu o majora influenta si oportunitate in acest sens, vine a doua jumatate a lunii martie. Cind destinul inca odata iti poate aduce o fiinta importanta destinului tau.

E un an care cere constructivitate in sfera relationala. Care prin schimbarile majore, care trebuie sa le faci la nivel personal. La nivel mental, filosofic, viziuni. Si energia de care inca vei da dovada, te vor ajuta sa pasesti la un alt nivel de evolutie. Te va impune, mai mult ori mai putin sa excluzi momentele false din sectorul afectiv. Ca spre final sa sesizezi, ca pe linga pierderile si rupturile suferite, defapt ai avut de cistigat numai lucruri frumoase, valoroase si o iubire sincera.

Un an in care relatia de iubire, cuplul tau sunt/vor fi inca cele mai incitante si importante teme din viata ta!

Deviza acestui an la nivel amoros pentru tine este: "Imi voi crea relatia visurilor mele, in care va salaslui de acum incolo si iubirea. Atita timp cit imi voi face ordine prin scheletele din dulapior si convingerile invechite!"

Vrei sa afli horoscopul 2022 in dragoste pentru alta zodie? Alege din lista de mai jos. Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti |

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.