BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti
Horoscop dragoste Pesti 2022
Zodia Pesti

Anul 2022 incepe cu multa agitatie interioara. Cu o etapa de constientizare a multor structuri, la nivel de subconstient. Cu un moment de reculegere, nostalgie afectiva. Vei simti si in continuare necesitatea marcanta de a evolua pe plan evolutiv, la toate nivelurile si planurile emotive. Relatia ta cu fiinta iubita e ceea ce ai mai de pret. Totusi atita timp, cit tacerea va mai continua sa va guverneze starile din interiorul acesteia, vor mai fi tensiuni. Mai ales retineri!

Luna martie revine cu tendinta de a-ti structura ambitiile de realizare sociala. De acolo pot surveni noile manifestari personale, in care timpul e masurat la gram. Probabil, relatia ta va avea nevoie din nou si din nou, de multa afinitate in colaborare. Sau macar de o organizare a graficului vostru de cuplu.

August va fi o luna de schimbare de situatie, in care viata una peste alta, intr-un mod din ce in ce mai sigur isi va cere dreptul la maxime transformari. Suportate chiar si prin intermediul unor pierderi. Sau pur si simplu ca urmare a unor crize afective, emotionale. Mai degraba acest demers, va putea sa te faca sa intelegi importanta ultimelor tale actiuni pe plan de cuplu. In caz ca ai avut intentii sau parte de actiuni incorecte, pe plan emotiv, anul asta din a doua jumatate vei suporta resistematizari. Care te vor ajuta sa schimbi situatia inspre mai bine, pas cu pas.

Deoarece inca mai intentionezi sa te faci remarcat/a, cu orice pret inca vei mai avea tendinta sa lasi relatia ta de cuplu pe un plan mai de pe linga cortina. Indicat este sa implimentezi multe schimbari si mediatizari in comunicare si colaborare. Ca aceasta sa nu suporte cumva un fiasco. Lasa evenimentele sa se plieze lejer si natural, in combinatie cu oportunitatile care ti le ofera destinul la nivel evolutiv. Pentru ca anul asta e nevoie de calitate in gindire si exprimare, in contextul povestii tale de iubire. Daca te vei putea opri macar pe citeva momente din agitatie, sa-ti tragi aer si sa observi importanta celui de linga tine. Oferindu-i atentia cuvenita, vei depista frumusetea lucrurilor care va leaga si care te ajuta sa fii cel/cea care esti actual. Si cel/cea care negresit iti doresti sa devii.

Deviza anului este: "Imi schimb viziunea, imbratisind un alt nivel de constientizare informativa. Comunicativa si de exprimare. Voi urmari cu multa ambitie realizarea mea/a noastra de viitor. Ca sa ma pot asigura ca rigiditatea valorilor va avea in sfirsit tangenta cu viitorul ala stralucit, al relatiei noastre. Relatie pe care ne straduim sa o ligamentam acum si pe care destinul mi-o ofera, pe post de sansa imensa!"

Vrei sa afli horoscopul 2022 in dragoste pentru alta zodie? Alege din lista de mai jos. Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti |

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.