BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti
Horoscop dragoste Gemeni 2022
Zodia Gemeni

Primul semestru al anului 2022 cere foarte multe transformari. Intense la nivel de personalitate, cit si emotiv. Va trebui sa-ti revizuiesti valorile, pe care le-ai construit cu fiinta draga in comun. Vor exista unele intorsaturi de situatie, cind vei fi in stare sa pierzi multe, pentru ca viata ta, starea cuplului tau sa ia o alta intorsatura.

Inca mai e un an in care regia centrala se duce pe plan de rutina, debarasarea de obisnuite si lucruri inutile in viata ta afectiva. Pina in luna noiembrie, la data de 12, cind aceasta isi urmeaza cursul marcant pe segmentul iubire si afectiune. Deci, s-ar putea ca toate scenariile sa te pregateasca catre "marea schimbare la fata". Cind un voal de sentimente pure, o afectiune speciala va aparea in sfirsit in viata ta.

Pina atunci, insa providenta te va supune la sistematizari constructive. La regulamente prestabilite in alegerea unui domeniu matur de colaborare. A unor intentii diplomatice cu fiinta draga. Altfel, vei fi impus/a sa suporti mari rupturi sau limitari, la nivel afectiv.

Una peste alta, domeniul casnic pina in luna septembrie e cel care iti aduce satisfactie. Acolo te simti in apele tale. Iar familia ta este cea care iti ofera posibilitatea de inflorire. Cel putin asta simti tu, ori asta necesiti. Cumva interiorizat/a pina atunci, din septembrie vei incepe sa iti etalezi mult mai mult necesitatea de distractie. Tendinta de romantism, placeri ale vietii si bineinteles amorezare. Ca din noiembrie pregatit/a deja, sa se produca evenimentul major. Probabil marea dragoste, marea intorsatura amoroasa a vietii tale.

Va trebui pe tot parcursul acestei perioade sa nu uiti, ca de cele mai multe ori fericirea, trebuie cautata, ca mai apoi sa fie re\gasita. Ori impaienjenirea in planuri invechite, prafuite, comode si rigide nu vor fi in stare sa aduca niciodata fericirea. Mai ales ca timpul, viteza evenimentelor care se isi cer drepturile. Se vor transformate, se vor depasite si reformatate!

Un an cu mare impact de revizuiri, structurari, sistematizari pe plan constructiv afectiv. Totodata, unul de mari sanse catre final, apogeic la acest nivel!

Deviza anului acesta din perspectiva amoroasa este: "Pentru a avea povestea de iubire perfecta pe care o merit, mai am de ra/pus la punct niste structuri false. Mai am de muncit, sa ma stabilizez, sa ma maturizez si sa schimb multe. Incepind cu mine si domeniile care nu ma mai sustin intru renovari pe plan afectiv!".

Vrei sa afli horoscopul 2022 in dragoste pentru alta zodie? Alege din lista de mai jos. Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti |

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.