BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti
Horoscop dragoste Sagetator 2022
Zodia Sagetator

In sfirsit, anul te gaseste mai putin constrins la nivel de manifest a personalitatii tael, in cadrul segmentului afectiv si relational. Acuma ai nevoie clar, sa iti pui la punct sectorul financiar. Planul valorilor cuplului tau. Pe care ti-l doresti, la care visezi. Sau pe care examenele anterioare nu l-a deteriorat. Iubirea in viata ta, inca are o conotatie profund platonica, cumva extrasensibilla si diafana. Din acest motiv, nu mai vrei stari false, care sa iti guverneze cuplul.

Pina in a doua jumatate a lunii martie, calculezi momentele de structuri de viitor. Care ti-ar putea face posibila relatia si cuplul cu fiinta iubita.

Aceasta perioada, oricum este una de totalizare, finalizare a unui segment din viata ta care nu mai merge. Care nu a mai mers. E timpul si in continuare de lucruri adevarate, simtite, intuite. Este nevoie ca sa lasi inca providenta sa ia decizii pentru tine. Chiar si la nivel afectiv. Structurile false, cointeresate nu vor mai putea avea loc in viata ta.

Acuma e momentul cind tre sa pui mina sa realizezi lucruri tari. Prin sentimente pure, cristaline. Cu multa credinta, multa seriozitate si ambitie. Mai ales pentru ca inca mai manifesti o intentie sporita de realizare carieristica, intr-una cu importanta afectiunii in viata ta. Din a doua jumatate a lunii august, destinul iti va putea aduce realizarea unor vise legate de povestea ta de iubire. Niste sanse majore, in care sa te simti iubit/a! Una peste alta, toate evenimentele fac astfel incit relatia ta de cuplu de acum inainte sa fie una adevarata, stabila. Bazata pe sinceritate, valori comune.

Din a doua jumatate a lunii noiembrie regia planeaza catre un domeniu plin de sanse, de realizari. In care visele vor prinde aripi. In care iubirea iti va salaslui castelul inimii tale. De aceea toate pregatirile si etapele de maturitate de pina atunci iti vor fi cu siguranta de bun augur, tie si fiintei tale iubite.

Deviza acestui an pentru tine este: "Restructurez intreaga mea viata, intreaga mea existenta de pina acum. Axindu-ma pe lucruri veritabile, sinceritate afectiva. Ghidindu-ma de inima, iubirea pe care o manifest si mai ales credinta care ma ajuta sa iau decizii corecte de acum incolo. Imi las visele sa ia forma incet, durabil. Si in scurt timp le vad realizate, cu siguranta!"

Vrei sa afli horoscopul 2022 in dragoste pentru alta zodie? Alege din lista de mai jos. Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti |

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.