BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti
Horoscop dragoste Scorpion 2022
Zodia Scorpion

Anul acesta te gaseste cu multe schimbari si restructurari. Atit la nivel relational si personal. Cit si la nivel intim familiar. Probabil, manifestul anului curent in care valorile au contat cel si cel mai mult, te-au facut sa devii mai categoric/a la nivel de preselectii. Pentru un altfel de viitor afectiv. Evident tensiunile, care vin din interiorul tau usor bulversat. De toate evenimentele care s-au produs pina la momentul actual, este cel care nu iti va mai da pace. Vei vrea sa faci clare unele sectoare de gindire. Vei vrea sa te maturizezi pe plan menatl, gindire. Logica ta va avea de suferit transformari. Transfromari, care iti vor aduce un nou nivel de colaborare de viitor.

Te pregatesti, pe linga importanta de pina acuma sa pui in prim plan persoana celuilat. Sa observi si importanta ta in acest sector. In cadrul cuplului tau. Sa dai mai multa importanta, clar afectiunii. Si relationarii din perspectiva amoroasa. Perioada asta s-ar putea sa o simti pe linga una de introspectie, care te va scoate la lumina. Si pe plan afectiv. Cit si al nivel de realizare a propriilor nazuinte, la nivel de transformare emotiva.

Din a doua jumatate a lunii iulie, s-ar putea sa resimti iarasi valul de restrictionare financiara, care te vor face sa crezi, ca ar putea fi o piedica pentru o poveste fascinanta de iubire. Ori pentru realizarea viselor tale majore in legatura cu domeniul afectiv din viata ta. Totusi, anul e unul de maxima conotatie de diplomatie. Dovada de consideratie, pentru cel/cea de linga tine. Cu intentia ca sa te transformi pe tine insuti/ati intr-o persoana mai plina de incredere. Mai visatoare si mai constructiva pe plan relational.

Din a doua jumatate a lunii august, destinul te invita sa faci o introspectie a etapelor pe care le-ai parcurs pina acum. Sa revizuiesti propriul sistem inconstient, dindu-i o conotatie spirituala. Intuitiva, care te vor ajuta mai ales din 12 noiembrie sa te indrepti catre un plan al finalurilor de vechi in viata ta. E vremea, cind destinul iti alimenteaza sectorul afectiv cu multe oportunitati de reinnoiri, sanse. Pe care va trebui sa le extragi din reformele care se vor produse la acest nivel. In caz ca te vei tine de structuri "obosite"sau care nu mai merg, providenta s-ar putea sa iti dovedeasca manifesturi incredibile, de restructurari. Si schimbari neasteptate, ca urmare a risipirilor produse pe neasteptat.

Deviza acestui an, in cazul tau este: "Am nevoie enorma de relationare, regasindu-ma pe mine si afectiunea la care visez in cadrul ei. Am nevoie sa imi revizuiesc gindirea, logica, mentalul, dar mai ales comunicarea si exprimarea in cadrul cuplului meu. Pentru a-mi dobindi fericirea si a ma simti implinit/a!"

Vrei sa afli horoscopul 2022 in dragoste pentru alta zodie? Alege din lista de mai jos. Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti |

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.