BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti
Horoscop dragoste Balanta 2022
Zodia Balanta

Anul acesta te prinde cu o incarcatura afectiva debordanta. Se pare ca acest sector are nevoie de multe, ba chiar maxime schimbari. In viata ta, a venit momentul in care trebuie sa se produca declicul. Marea transformare. Efectiv, crizele si pierderile, s-ar putea sa se tina lant de tine. E vremea cind segmentul cuplu, relatie, iubire in viata ta are nevoie de purificare. Are nevoie de maxima ordine. Ori daca, pina acum au existat careva indoieli vizavi de luarea unor decizii drastice, anul asta nu mai stagneaza. Si nici nu mai balanseaza pe jumatati de masura.

E vremea marilor valori. E vremea obtinerii unor structuri durabile si realistice. Cu o baza lumeasca, obisnuita. Cu lucruri, sentimente de mare si inalt rang. Pina in jumatatea lunii martie, limitarile, constringerile s-ar putea sa se produca la nivel familial. Vei avea parte de multe izolari interioare. Probabil te vei simti, propriul prizonier, al propriilor trairi. Insa un lucru este indicat sa intelegi, toata relele au un singur scop. Si anume, cel de ati transmite multa valoare vietii tale de acum incolo. Intru directia asta te va ajuta enorm de mult increderea in fortele proprii. In intuitia care iti va sopti ce directii sa alegi si in credinta pe care ai nevoie sa o urmezi de acum incolo.

Mai ales, pentru ca din luna august, cu precizie a doua jumatate a acesteia, va porni o noua etapa, mai luminoasa in viata ta. Una de bun augur relational. Una de sanse, noroc in segmentul afectiv. Cu indicatia sa comunici mai mult. Sa pui marcaj pe directii de maturitate in gindire si alegeri. Cu precadere din noiembrie, cind vei avea necesitatea sa te faci remarcat, la nivel persoanal. Dar in aceesi masura si la nivel relational. Cumva sa te regasesti in acel domeniu pe tine insuti/ati, importanta si greutatea ta in cadrul relatiei tale.

Deviza acestui an pentru tine este: "Distrug barierele care imi stagneaza evolutia pe plan relational, afectiv. Mai ales ca ideie de lucruri durabile in cadrul acestuia. Merg cu incredere si multa credinta, ascultindu-mi inima catre noi structuri. In care importanta mea si a relatiei mele intr-un final vor iesi la lumina, una imbratisata de fericire!"

Vrei sa afli horoscopul 2022 in dragoste pentru alta zodie? Alege din lista de mai jos. Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti |

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.