BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti
Horoscop dragoste Varsator 2022
Zodia Varsator

Anul acesta te regaseste intr-o concentrare relationala. Una de emotii, trairi incitante si fatale. Acum e momentul in care pui la mare pret realizarea ta, ca conditie atit de reusita sociala, cit si una relationala.

Pina in martie, jumatatea lunii lumea ta emotionala cu trairi cu tot, va avea tendinta sa suporte restructurari. La cel mai inalt rang, la cel mai inalt nivel. Vei simti necesitatea sa te izolezi in interiorul amintirilor, nostalgiilor, simtirilor si imaginatiei proprii. Ca sa dai curs unui alt apogeu evolutiv afectiv. Probabil a venit vremea, cind temeliile se vor a fi risipite. Mai ales daca, acestea au fost instabile.

Din iulie, reincepi structurarea propriilor idei, vise, tendinte, realizabile ori nu. Ai nevoie sa te simti important/a, iar ambitia ta de multe ori te face sa esuezi in alegeri. Cu toate astea cu maxim efort s-ar putea sa descoperi ca starile curente, crizele produse, transformarile te vor ajuta enorm sa treci la o noua etapa, una de mare valoare relationala si afectiva. Cea mai complicata, inca mai este si va ramine comunicarea. Pentru care, daca nu vei lupta sa o cristalizezi, sa o faci sa mearga, s-ar putea sa iti deie mari batai de cap. Probabil inca e cam multa confuzie, pe linga telepatii sublime si insinuari docile. De aceea orice partitura amoroasa spusa, va trebui bine scuturata la nivel de exprimare, una constienta.

Este un an in care toate iti vin gramada, buluc. Un amalgam de directii, care cu greu pot fi combinate, dar totusi cu rabdarea si tenacitatea ta le vei putea depasi. Ca din august anul acesta, sa treci la o etapa evolutiva, la nivel de expansiune filosofica. A propriilor motivatii afective, a viziunii din punct de vedere relational.

Mai mult ca atit s-ar putea ca calatoriile la care atit de mult timp visai sa le poti avea, alaturi de cel/cea pe care il/o iubesti incepind cu acel semestru. Cu precadere, incepind cu a doua jumatate a lunii noiembrie. Cind destinul te va invita, intr-un mod marcant la deplasari si schimbari de anvergura in viata ta. Schimbari spre iluminare emotionala.

Deviza pe care o vei atribui acestui an va fi: "Sunt ceea ce structurez acum. Voi avea nevoie de multe transformari si multa rabdare ca sa realizez, insemnatatea noastra in aceasta lume. Odata motivat/ti vom obtine veridicitatea trairilor si a relatiei in care suntem!"

Vrei sa afli horoscopul 2022 in dragoste pentru alta zodie? Alege din lista de mai jos. Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti |

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.