BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Horoscopul copiilor

Daca stiti si intelegeti mai multe despre copilul dumneavoastra, dar si despre plusurile si minusurile pe care le are, puteti sa rezolvati cateva probleme des intalnite, dar care, inca, nu au un raspuns bine conturat. Abia atunci veti putea spune ca relatia dumneavoastra cu cel mic nu mai are probleme majore.

Aceasta informatie valoroasa ii poate ajuta pe parinti sa isi dea seama mai usor de trairile, sentimentele sau gandurile copiilor lor. Copiii au toata viata inainte si incep cu un bagaj foarte mic, asa ca trebuie ca parintii sa fie alaturi de ei cat mai mult pentru a le face drumul mai usor.

Alege zodia copilului din lista de mai jos si horoscopul si caracteristicile acestuia la diferite varste.

BerbecTaur
GemeniRac
LeuFecioara
BalantaScorpion
SagetatorCapricorn
VarsatorPesti

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.