BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Horoscopul animalelor de companie

Astrologia joaca un rol important si in viata animalelor noastre, fie ca vorbim de o pisica, un caine, un papagal, un porumbel, un cal sau orice altceva. Nu v-ati intrebat niciodata de ce cainele dumneavoastra se poarta diferit? Raspunsul poate fi dat de data in care s-au nascut sau de modul in care ii afecteaza astrologia.

Va va fi mai usor sa va cresteti animalul daca intelegeti ce ii place si de ce se poarta intr-un anumit fel. Daca tocmai v-ati cumparat un animal, iata la ce trebuie sa va asteptati si cum trebuie sa va purtati cu el, astfel incat totul sa fie bine.

Alege zodia din lista de mai jos si vei afla o scurta caracterizare a animalului de companie din zodia aleasa.

BerbecTaur
GemeniRac
LeuFecioara
BalantaScorpion
SagetatorCapricorn
VarsatorPesti

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.