BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti
Horoscop dragoste Capricorn 2022
Zodia Capricorn

Anul acesta, primul semestru, te gaseste motivat si ambitionat sa reusesti. Poti avea parte de o doza de senzatie de maturitate sporita. Asta s-ar putea sa te faca, sa gindesti de zece ori inainte sa te mai aventurezi in relatii fara sanse de viitor. Sau incapacitate de a-ti oferi siguranta. Inclusiv si siguranta afectiva.

Te vezi din ce in ce mai incrincenat, motivat sa schimbi, sa faci, sa misti muntii din loc. Si totusi, din iulie, a doua jumatate a lunii destinul te re/invita sa iti mai revizuiesti inca odata structurile subconstientului tau. Planuri care nu te mai lasa sa avansezi. Pe un astfel de colorit, s-ar putea sa fii supus inca odata necesitatii tale de izolare in cadrul cuplului tau.

Asta insa iti va readuce, regasirea propriului "Eu"prin amalgamul de lucruri, stari, demersuri inutile. La nivel emotiv, in viata ta. Indicat este sa intelegi ca toate limitarile in aceasta perioada, au rolul sa iti purifice viata din structuri. Zguduindu-ti toate planurile, cu precadere pe cel afectiv. Dar asa cum, toate lucrurile au un nume si un plan sigur, vei vedea lucrurile pe care le vedeai ca pe niste piedici, defapt te-au facut sa progresezi enorm. La nivel evolutiv.

A doua jumatate a lunii agust iti readuce succes in sfera carieristica, iar asta iti va compensa necesitatea de afectiune. De care s-ar parea ca duci maxima lipsa acum. Cu precadere din a doua jumatate a lunii noiembrie, cind acel sector pur si simplu va suferi un "boom"Realizarile vor conta din ce in ce mai mult. Iar relatia ta de cuplu s-ar putea sa aiba nevoie intradevar de lucruri, o temelie solida. Care sa te ajute pe viitor sa cresti in telurile si scopurile, propuse spre atins. Acum modelul unei relatii fericite pentru tine, este una care sa-ti ofere siguranta unei sustineri de viitor.

Deviza acestui an penrtu tine este: "Realizez din ce in ce mai mult, ca am nevoie de maxime restructurari. Ca probabilitatea de a fi implinit la nivel afectiv, tine de separarea unor teorii invechiet in viata mea. A unor parti cancerigene, care nu mai au loc intr-o viata fericita, plina de ambitii si realizari. Alaturi de fiinsa draga! Si in cadrul povestii mele de iubire!"

Vrei sa afli horoscopul 2022 in dragoste pentru alta zodie? Alege din lista de mai jos. Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti |

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.