BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti
Horoscop dragoste Berbec 2022
Zodia Berbec

Anul te regaseste intr-un amalgam de transformari, mai ales pe scara larga a valorilor in viata ta. Suporti o perioada cu multe crize, situatii limita care te impun sa scoti cei mai bun din tine.

Relatia ta s-ar putea sa fie supusa unor momente in care vor prima instinctele primare. Cu toate ca de multa vreme esti voalat/a de senzatii fine si volatibilitati. Sau poate chiar asta poate fi etapa pe care trebuie sa o depasesti si nu mai merge. Cea de prea multa iluzie, confuzie. Sau poate nesiguranta afectiva.

Important este sa nu iti lasi optimismul si visele sa piara. Sa structurezi domeniul afectiv, foarte riguros. Sa lasi loc din ce in ce mai mult noului, cu orice pret. S-ar putea, ca in viata ta inainte de a avea parte de sanse si beneficii relationale, sa survina extirparile actuale de rigoare. Ca din final de august sa ai parte cu adevarat, de o providenta plina de daruri la nivel de cuplu. Exista probabilitatea ca incepind cu acea perioada sa pui mai mult marcaj pe legalizarea relatiei tale. Sau sa apara cineva in viata ta, cu mare aport la acest nivel.

Mai ales a doua jumatate a lunii noiembrie va veni cu mari realizari, oportunitati si sanse afective, relationale. O perioada bine meritata, dupa atita deriticare prin sulfetul tau, cu macaraua si lopata de plumb.

Pentru a fi pe deplin pregatit/a de marea schimbare si beneficiu de destin, acum trebuie sa-ti pui la punct sistemul financiar, sistemul de valori, posesiuni si bunuri. Ca cuplul tau sa aiba parte de o sustinere finaciara constructiva de viitor. Deritica prin tot ce nu mai merge, pune multa forta, maturitate, dar mai ales maxim de intuitie si rabdare. Ai nevoie de tenacitate si seriozitate in realizari. Ori in viata ta, in momentul in care vrei sa fii fericit/a nu va mai fi loc de ambiguitati. Trebuie sa tai din radacini ceea ce nu merge, ce nu mai functioneaza, ori stagneaza la nivel emotiv.

Asadar, cu multa motivatie vei putea intr-un final depasi crizele la care vei fi supus/a. Si vei realiza ceea ce pentru moment, la etapa actuala iti pare magie. O situatie afectiva in sfirsit mai buna, mai linistitoare si mai plina de noi structuri, sanse si oportunitati.

Deviza acestui an pentru tine va fi: "Urmaresc sa trec marile, muntii si sa ating apogeul iubirii noastre majore. Prin momente veritabile, intense, stabile si constructive de acum incolo. Visez la o iubire ca in povesti, la relatia pe care pas cu pas o construiesc, o voi construi negresit. Prin mine si simtirile mele vorbeste Dumnezeu. Si sunt sigur/a ca povestea vietii mele abia incepe, odata cu transformarile suportate acum!"

Vrei sa afli horoscopul 2022 in dragoste pentru alta zodie? Alege din lista de mai jos. Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti |

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.