BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti
Horoscop lunar de dragoste
Zodia Scorpion, luna aprilie

Problemele voastre de dragoste in aceasta luna se leaga de tendintele inovative ale partenerului de viata sau ale dumneavoastra in raport cu acesta , care fie va transforma relatia in una mai profunda si va intaresc comunicarea si innoiesc statutul ei , fie aduc o ceva mai mare nevoie de intelepciune in gestionarea situatiei existente la care va trebui sa raspundeti cu intelegere si acceptare.

Nevoia de iubire si senzualitate poate deveni ceva mai acuta in aceasta luna si va veti raporta la partenera cerandu-i sa va ofere si mai multa afectiune fata de cat ati fost pana acum obisnuiti sa primiti.

O initiativa amoroasa pe care o luati in aceasta perioada poate da nastere unor rezultate tulburatoare chiar si pentru dumneavoastra asa ca luna aceasta asteptati-va sa fiti uimit atunci cand vine vorba de iubire.
O eventuala afisare publica a faptului ca traversati o perioada nu tocmai perfecta in relatia voastra se poate finaliza ceva mai spre sfarsitul lunii cu o abordare surpriza venita din partea unui fost prieten care va va eclipsa pur si simplu prin prezenta de spirit de moment, asa ca aveti grija sa nu incurcati borcanele si setati-va din timp prioritatile.

O ocazie pe care o pregateati de multa vreme apare acum la orizont si nu va ramane decat sa va serviti portia de iubire, numai ca ar fi recomandat sa nu fiti lacoma pentru ca rezultatul s-ar putea intoarce ca un bumerang impotriva voastra intr-un mod mai putin placut.

Energiile sexuale sunt foarte puternice in aceasta luna si imboldul pe care il simtiti este ca ati avea nevoie de o inventivitate pe masura din partea partenerului insa daca simtiti ca nu este cazul, nu va debusolati si preluati voi initiativa in mod intelept si responsabil, calea va este luminata de astre.

Locul de munca nu este cel mai bun loc pentru a va aventura in mrejele iubirii atunci cand un nou partener apare la orizont, asa ca daca nu vreti sa fiti etichetati ca avand alta meserie decat cea reala, ar fi bine sa va aduceti aminte ca un loc minunat pentru a va manifesta atasamentul fata de persoana iubita este chiar si acasa.

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru Scorpion dar si horoscopul zilnic

Vrei sa afli horoscopul lunar pentru alta zodie? Alege din lista de mai jos. Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti |

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.