BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti
Horoscop lunar de dragoste
Zodia Scorpion, luna noiembrie

Pare ca totul se intampla in aceasta luna pentru voi si in timp ce va organizati programul cat puteti de bine, rezervati-va putin timp si pentru situatii neprevazute sau , dupa caz, prelungiri in ceea ce priveste interactiunea amoroasa.

Experienta trecutului relational va spune ca ati apasat din nou cam tare pedala acceleratiei, insa nu va uitati numai la reactiile partenerei, chiar daca sunt sincere, uneori este nevoie sa fiti in permanenta inventivi pentru a evita eventualele recidive in timp.

Va simtiti minunat in actiune atunci cand este vorba de programul amoros nocturn, insa nu uitati ca oricat de maestru ati fi in planificarea escapadelor, nimeni nu poate rezista la infinit fara sa i se poata lua urma, asa ca nu dati ocazia persoanei iubite sa va fie si ea la randul ei mai putin fidela.

Certurile zgomotoase pot fi nelipsite acolo unde telenovela amoroasa isi consuma punctul culminant, astfel ca va trebui sa va ganditi ca pentru fiecare vorba mai putin inspirata pe care o faceti veti avea apoi nevoie de alte zece, mult mai calme, pentru a drege busuiocul in ochii cunostintelor sau ai vecinilor. Nu dati prea mare credit filmelor de actiune in care cei doi indragostiti sunt surprinsi la locul faptei, insa daca aveti acumulari importante in acest sens, nu este exclus sa aveti parte de surprize, este un moment propice pentru investigatii amoroase si ar fi bine sa stiti din timp asta.

Strategiile amoroase pe care le-ati pus in practica dau acum roade, insa de multe ori rezultatele pot intrece asteptarile voastre, asa ca fiti pregatiti sa gestionati situatii imprevizibile, forta voastra de a declansa lucrurile veti constata ca de data asta a fost mai mare decat v-ati asteptat iar acest lucru constituie chiar si pentru voi o mare provocare.

Felul uneori confuz in care percepeti din zbor anumite mesaje, sau din contra, o complexitate a acestora ce va prinde descoperit va pot aduce in situatia de a pierde teren pe taramul dragostei, asa ca fiti mai atent decat de obicei pentru a nu cadea prada iluziilor sau neintelegerilor in aceasta perioada.

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru Scorpion dar si horoscopul zilnic

Vrei sa afli horoscopul lunar pentru alta zodie? Alege din lista de mai jos. Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti |

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.