BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti
Horoscop lunar de dragoste
Zodia Scorpion, luna august

Axa familie-cariera impleteste in mod mai dinamic in aceasta luna viziunea voastra cu cea a partenerului referitor la problemele in cauza si posibile certuri si dispute pota aparea in acest sens, cu atat mai mult cu cat e sezon de vacanta, asa ca faceti tot posibilul sa dati dovada de diplomatie in comunicarea cu persoana iubita.

Pornirile voastre sentimentale la adresa partenerei nu au fost in trecut dintre cele mai romantice, insa acum aveti ocazia sa-i demonstrati acesteia ca stiti cu ce se prepara amorul pasional iar o noua portie este oricand binevenita.

Aceasta perioada va aduce foarte multa claritate in ceea ce priveste problema partenerei de viata asa ca utilizati-va de experientele acumulate pana acum pentru a da o noua dinamica vietii voastre in doi, aveti toate sansele sa reusiti in contextul actual.
Norocul interactiunilor amoroase este de partea voastra in aceasta luna si daca ramaneti consecvent cu statusul vostru actual real veti putea sa va bucurati mai mult decat de obicei de aceasta ipostaza romantic-favorabila, aveti grija insa sa nu incurcati borcanele, caci in orice domeniu ce-i prea mult strica.

Ipostazele de dragoste in care va aflati in aceasta luna va aduc in situatia de a va defini mai bine prioritatile iubirii in raport cu optimul pe care doriti sa il atingeti in viata pe mai multe planuri si veti constata placut surprins ca aceasta merita un loc de top in lista, insa nu uitati ca meritul apartine in egala masura si partenerei.

Uneori va vine sa evadati cu iubire cu tot pentru o perioada , indiferent de sacrificiile aferente, dar nu uitati ca mai important decat atat este sa va convingeti partenerul, iar pentru a fi sigura de reusita aduceti-i aminte ca tot ceea ce ii cereti este in numele iubirii voastre mereu triumfatoare .

Solutiile problemelor ceva mai dificile pe care le aveti in interiorul caminului vostru isi pot gasi acum rezolvarea printr-o bucurie fara margini oferita de o ocazie mai speciala pe care ati impartasit-o iubitei, insa inainte de a vota impreuna participarea la acest tip de experienta, verificati daca ceea ce veti da la schimb este in acord cu ceea ce va doriti cu adevarat, uneori in dauna unor rezolvari complicate sau extrem de costisitoare, chiar si simplitatea iubirii poate dovedi greutatile intampinate.

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru Scorpion dar si horoscopul zilnic

Vrei sa afli horoscopul lunar pentru alta zodie? Alege din lista de mai jos. Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti |

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.