BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti
Horoscop lunar de dragoste
Zodia Balanta, luna mai


Evenimente relationale apar mai des ca de obicei in aceasta luna, dar la prima vedere propunerile amoroase par a aborda mai degraba aspecte dificile ale acestor concepte si care necesita intelepciune pentru o finalitate cat mai placuta pentru toti cei implicati.

Asteptati-va la propuneri si experiente care sa difere fundamental intre cele doua aspecte ale vietii amoroase, senzualitatea si sexualitatea, si tocmai distanta mare si alternanta extrema cald-rece intre felul in care o experimentati pe una dintre ele si felul in care se manifesta cealalta, va poate impinge la decizii ceva mai radicale si care necesita un fundal de siguranta pentru a putea fi luate intr-un final cu sufletul impacat.

Noutatile amoroase isi fac cu greu loc in viata voastra , daca ele nu sunt dublate, mai ales in aceasta perioada de sentimente sincere si venite din adancul inimii, astfel ca este mai indicat sa nu va incurcati in aventuri lipsite de sentimentul de siguranta si stabilitate emotionala.

Vartejul evenimentelor ce se succed cu repeziciune va duce in ipostaza de a alege intre munca si ideal amoros , dar in acelasi timp va deschide o usa inspe o mai buna comunicare cu partenerul, astfel ca daca veti indrazni sa dati frau liberlucrurilor tinute pana acum ascunse, veti avea o sansa importanta de a va usura de o apasare suplimentara ce va necajeste de ceva vreme deja.

Evolutia in apropiere la care pot ajunge doi iubiti ai zilelor noastre este acum la un nivel ce depaseste cu mult felul antic al unei simple comunicari lipsite de substanta, astfel ca daca veti dori sa simtiti ca va traiti povestea de dragoste la maxim ar fi recomandat sa incepeti niste cursuri de dans alaturi de partenerul vostru, sau sa va stabiliti un ritm propriu al vostru prin care sa fiti siguri ca explorati si intelegeti toate tainele ascunse ale parteneriatului vostru.

Regasiti idei si pareri interesante despre iubire reluand comunicarea cu o cunostinta ceva mai indepartata, dar retineti ca toate aceste mesaje care va vin inspre ajutor din partea universului isi pierd din potential daca nu ajung sa fie puse si in practica atunci cand situatia o cere, in fond este vorba de fericirea voastra si nimeni nu are cum sa indrazneasca in locul vostru.

Un ideal pierdut si abandonat pe calea destinului vostru amoros revine acum si atractia este atat de mare de a experimenta acest aspect la care doar ati visat in trecut incat pare ca va impinge de la spate catre o decizie pe care va este teama sa nu o regretati, insa atunci cand mesajele sunt clare si se tot repeta, rareori este vorba de o capcana.

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru Balanta dar si horoscopul zilnic

Vrei sa afli horoscopul lunar pentru alta zodie? Alege din lista de mai jos. Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti |

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.