BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti
Horoscop lunar de dragoste
Zodia Balanta, luna noiembrie

Problemele voastre relationale pot fi ceva mai dificil de rezolvat in aceasta perioada, mai ales atunci cand vine vorba de a comunica cu partenerul despre stadiul actual al relatiei, insa de cele mai multe ori acest proces este necesar, chiar daca se produce brusc si in mod oarecum neasteptat, cumva candva tot ati fi ajuns si la miezul problemei.

Atunci cand aveti discutii cu mai multe personae de sex opus , lucrurile devin ceva mai usor interpretabile, insa daca scopul vostru este clar, veti sti exact unde si cand sa punctati diferentele vizibile care sa va scoata din sfera subiectelor de barfa in cadrul grupului comun de cunostinte.

Daca observati ca o posibila noua partenera vi se potriveste parca ceva mai bine decat actuala iubita ganditi-va ca in permanenta exista riscul sa alergati dupa doi iepuri si sa nu prindeti niciunul, asa ca este cel mai important sa stiti pentru inceput ceea ce va doriti cu adevarat de la viata. Pare ca in jurul vostru altii scapa mai usor la capitolul ‘justitie relationala’ , insa nu uitati ca intotdeauna o rasplata pe care o primiti pe merit in acest proces al vietii in doi are alta satisfactie atunci cand se bucura de un fundal real al romantismului.

Integrarea partenerului de viata in mediul de prieteni poate deveni in aceste clipe o problema asa ca aveti grija ca printr-o gafa de moment sa nu il incadrati in fata acestora intr-o categorie ce nu va face nici voua si nici lui cinste.

Concentrarea excesiva asupra problemelor de la locul de munca va aduce in situatia de a “uita” de timpul promis persoanei iubite asa ca faceti cumva si macar ganditi-va impreuna la o solutie prin care va puteti acorda un mic rasfat, eventual o excursie in doi, va va fi astfel ceva mai usor amandurora sa treceti peste momentele ceva mai solicitante ale prezentului relational .

Vindecarea telenovelei voastre de dragoste poate veni in aceasta luna cu ajutorul unui prieten comun, dar nu va asteptati ca acesta sa va trateze cu manusi, mai ales daca voi ati fost cei care ati incurcat povestea intr-un mod aproape imposibil de reasezat pe o cale normala , departandu-va de firesul lucrurilor.

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru Balanta dar si horoscopul zilnic

Vrei sa afli horoscopul lunar pentru alta zodie? Alege din lista de mai jos. Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti |

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.