BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti
Horoscop lunar de dragoste
Zodia Berbec, luna aprilie

Sunteti rasfatati in aceasta luna cu noi bunatati ale iubirii pe care destinul vi le ofera cu generozitate, asa ca este important sa va bucurati de acestea , fara sa uitati insa ca uneori este nevoie si de putina stabilitate pentru a ajunge la cireasa de pe tort.

Luna aceasta dragostea berbecului iese mai mult ca niciodata sub lumina reflectoarelor , asa ca aveti grija de imaginea voastra si fiti increzatori in propriile sanse de reusita, dar asteptati-va si la barfe si critici nefondate ce nu trebuie sa va tulbure.
Spre sfarsitul lunii s-ar putea sa constatati ca tot ceea ce ati inceput in prima parte a intervalului explodeaza la propriu si nu mai stiti pe unde sa gasiti vesta de salvare diplomatica, va trebui sa rezistati inclusiv eventualelor hartuiri ce pot aparea in raport cu mediul de cunoscuti si nu numai.

Simtiti ca este nevoie de mai multa intelepciune in relatia voastra de cuplu , dar asta nu inseamna ca trebuie sa deveniti extrem de rece si dur cu partenera, o buna comunicare este intotdeauna cea mai buna cale spre rezolvarea eventualelor probleme.

Problemele compatibilitatii dintre parteneri sunt aduse la lumina in aceasta luna si asta va ajuta sa intelegeti mai bine care este legatura profunda dintre voi si unde mai trebuie ajustat cate ceva pentru a va indrepta catre o relatie ideala.
Sub apasarea statutului nesatisfacator pe care relatia voastra il poate avea, veti gasi in aceasta luna energia necesara sa luati decizii importante privind relatia voastra si din aceasta cauza mai ales aveti nevoie de multa cumpatare si multa intelepciune pentru a nu avea mai tarziu regrete fata de atitutidea hotarata predispusa acum.

Eventualele probleme ce tin de aspectul sexual al relatiei voastre isi vor gasi acum rezolvarea si vor putea inflori chiar, desi pentru acest lucru este necesara o interactiune verbala ceva mai dura cu partenerul, faceti pasi mari inainte inclusiv privind aceste aspecte mai ascunse ale relationarii.Daca insa ajungeti la concluzia ca iubirea este cea care lipsind, a dus la stingerea pasiunii , nu trebuie sa disperati, nu uitati ca tocmai a venit primavara!

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru Berbec dar si horoscopul zilnic

Vrei sa afli horoscopul lunar pentru alta zodie? Alege din lista de mai jos. Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti |

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.