BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti
Horoscop lunar de dragoste
Zodia Leu, luna octombrie

Sunteti norocosii zodiacului in ceea ce priveste amorul in aceasta luna, si chiar daca uneori veti fi mai lipsit de vlaga sau fara chef de actiune pe parcursul zilei , in momentul in care veti ajunge seara acasa, lucrurile vor capata o dimensiune mult mai provocatoare si mai incitanta, iar acest lucru ar trebui sa va bucure si sa va deschida usa spre noi dimensiuni ale iubirii in doi.

Legatura si nevoia de interactiune cu persoana iubita este foarte puternica in aceasta luna si mai ales daca sunteti singur, veti simti nevoia de a lua imediat atitudine in acest sens, asa ca puneti-va in valoare la maxim atuurile si iesiti cu incredere sub lumina reflectoarelor.

Uneori situatia unui parteneriat de la locul de munca poate deveni extrem de delicata, mai ales daca amorul se imbina cu obligatiile contractuale iar predispozitia de a alege in functie de avantajele concrete si palpabile este foarte mare, asa ca grija mare pentru ca riscati sa fiti angrenat in ipostaze pe care sa nu le fi dorit cu adevarat si care sa nu va faca cinste.

Idealul amoros capata dimensiuni noi in urma unor discutii aprinse cu persoana iubita, dar inainte de a actiona vulcanic, asigurati-va ca nu mai exista si alte interese din partea unor persoane si a unor situatii mai putin cunoscute, este pacat sa va stricati relatia cu prieteni sau cu rude apropiate doar pe baza unor zvonuri sau a unor informatii incomplete.

Anumite pretentii idealiste pe care le-ati avut de la persoana iubita v-au adus ceva mai multe neplaceri si acum veti fi nevoit sa evaluati in mod just aceasta situatie inainte de a lua orice fel de decizie de innoire relationala pentru ca exagerarile va pot arunca si pe voi pe o carare gresita.

Renasterea amoroasa are loc luna aceasta si in propriul camin, iar dinamica va fi una maxima, intrucat nimeni nu va dori sa lase de la el in raport cu situatiile existente insa finalitatea poate fi una neutra si benefica, daca exista receptivitate pentru solutii ingenioase aduse unor probleme ce stateau de prea mult timp pe ordinea de zi fara a fi rezolvate.

Este o luna in care veti simti impulsul de a merge pana la capat pentru iubire iar acest lucru va poate aduce situatii amoroase in care sa fiti nevoit s adati dovada de competitivitate maxima pentru a trece cu bine toate provocarile.

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru Leu dar si horoscopul zilnic

Vrei sa afli horoscopul lunar pentru alta zodie? Alege din lista de mai jos. Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti |

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.