BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti
Horoscop lunar de dragoste
Zodia Leu, luna septembrie

Uneori considerati ca nu v-ati bucurat de tot ceea ce se putea atunci cand vine vorba de potentialul relatiei voastre si asemeni unei persoane careia nu ii plac jumatatile de masura considerati necesar sa explorati toate dimensiunile posibile ale iubirii in doi , mai ales acum ca aveti ceva mai mult timp la dispozitie.

S-ar putea ca in aceasta luna sa fiti nevoiti sa apelati la niste economii pentru a va bucura de tot ceea ce doreste sufletul vostru in planul iubirii, asa ca faceti bine si pe viitor fiti mai calculat, daca de data asta nu v-au iesit socotelile.

De multe ori relatia cu partenera voastra poate deveni ceva mai apasatoare, mai ales daca va lasati sedus de gesturi care ascund intentii manipulative, asa ca incercati sa evitati nemultumiri ulterioare fiind pregatit oricand pentru atitudini inventive in raport cu situatia de moment.

Ati suferit mult din dragoste si acest lucru va obliga sa fiti mai atenti la detalii pentru a nu repeta din esecurile trecute, insa nu inseamna ca trebuie sa va pierdeti increderea in reusita voastra, ocazii noi va asteapta chiar incepand de acum, totul este sa va dati voie sa observati fluxul evenimentelor inconjuratoare.

Este momentul pentru noi metode de a va declara dragostea fata de persoana iubita si daca veti avea inspiratia sa va starniti partenerul sa participe la acest joc, veti descoperi maretia iubirii concentrate in cele mai calde si dulci cuvinte iar pana va veti descoperi latura poetica nu mai este decat un pas.

Este greu sa imbinati munca cu placerile amoroase atunci cand timpul nu va ajunge dar nici nu inseamna ca trebuie sa va incuiati in camera, o planificare mai buna a timpului va rezolva toate conflictele ce pot aparea din suprapunerea sarcinilor pe care le aveti fata de ceilalti.

Uneori devine mai dificila accesarea unor zone de satisfactie superioara in cadrul relatiei voastre actuale, dar asta nu inseamna ca trebuie sa va indreptati privirile inspre exterior inainte de a va da silinta sa incercati sa faceti realizabil imposibilul, indiferent de finalitate, veti avea parte de un bonus astral si o bucurie in plus nu strica.

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru Leu dar si horoscopul zilnic

Vrei sa afli horoscopul lunar pentru alta zodie? Alege din lista de mai jos. Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti |

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.