BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti
Horoscop lunar de dragoste
Zodia Capricorn, luna septembrie

Va aflati in punctul maxim de perceptie a realitatilor referitoare la relatia voastra de iubire astfel ca orice decizie veti lua in aceasta perioada va fi cel mai probabil in cunostinta de cauza, in ciuda unui trend de usoara opozitie pe care l-ati putea resimti indreptat catre voi, asa ca este bine sa va tineti tari pe pozitie indiferent de circumstante.

De multe ori v-ati ajutat de intelegerea superioara asupra problemelor de cuplu pentru a intoarce deciziile in favoarea voastra, dar in aceasta perioada sunteti mai supus suspiciunilor din partea persoanei iubite, asa ca asigurati-va ca nu mai calcati pe bec, daca in trecut ati facut-o.

De fiecare data cand un mic detaliu va scapa in ceea ce priveste programul comun veti fi scos raspunzator si va trebui sa va dublati munca depusa intr-o atmosfera de sacrificiu mai putin recunoscuta, asa ca nu uitati ca un capricorn trebuie sa fie remarcabil atunci cand are de realizat o planificare de concediu spre exemplu.

Rasfatul zilnic se muta in dormitor si mai ales in aceasta perioada veti avea ocazia sa experiementati ale carui idei sunt mai ingenioase, puteti sa va provocati partenera la un mic joc pe aceasta tema pentru a spori diversitatea.

Acolo unde exista multa bucurie si bunastare, nu este garantat ca nu vor aparea niciodata masuri si daca este nevoie de o amenintare din partea partenerei pentru a intelege acest lucru, s-ar putea sa aveti parte de asa ceva in aceasta perioada, fluxul iubirii are alte puncte de sprijin decat regulile generale existente in societate, nu uitati asta !

De multe ori iubirea stinge grijile financiare si chiar daca unul dintre voi se afunda prea mult in astfel de stari demoralizatoare, nu uitati ca o comunicare cu scop de a vindeca temerile existente in alte domenii este intotdeauna un pilon important de sprijin in ceea ce priveste adevarata comuniune dintre doua persoane care se iubesc, asa ca nu ezitati sa puneti umarul la sudarea acestui aspect atunci cand situatia o cere.

Chiar daca in aceasta perioada nu mai faceti fata reprosurilor pe care le primiti la adresa comportamentului vostru de cuplu, nu uitati ca in spatele vorbelor se ascund anumite dorinte ale partenerei pe care , mai ales daca va doriti ca relatia sa continue fara a se transforma intr-un joc de putere, este bine sa incercati sa le deslusiti, pentru a deprinde o imagine corecta asupra problemelor existente si care sa va inspire cu cele mai inspirate decizii.

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru Capricorn dar si horoscopul zilnic

Vrei sa afli horoscopul lunar pentru alta zodie? Alege din lista de mai jos. Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti |

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.