BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti
Horoscop lunar de dragoste
Zodia Capricorn, luna noiembrie

Sunteti mai apropiat ca oricand de prieteni si acest lucru va surprinde iubita si va da oportunitatea de a-i arata ca puteti fi extrem de sociabil atunci cand va doriti, insa daca ea va fi cu adevarat impresionata de capacitatea voastra de transformare, nu va asteptati de la acelasi lucru si din partea grupului, care se bucura mai mult pentru succesul povestii voastre de iubire decat pentru cat de importanti au devenit ei brusc in viata voastra.

Succesul de care dati dovada la locul de munca se imbina cu cel pe care il aveti dupa program in ceea ce priveste jocul iubirii, insa nu uitati ca lipsa unor directii clare in care va indreptati va va aduce la aceeasi apasatoare senzatie de final caci sentimentele profunde nu au cum sa lipseasca dintr-o poveste de iubire adevarata,de real succes.

Felul in care va place sa dirijati lucrurile catre zona voastra de comfort amoros personal pare ca nu mai functioneaza la fel de bine si astfel veti putea ajunge la concluzia ca trebuie sa schimbati ceva pentru a reveni la statutul de autoritate cuceritoare pe care l-ati avut pana nu de multa vreme. Asocierea contractuala poate aduce la suprafata ceva probleme mai dificile si va trebui sa gasiti solutii care sa presupuna mai mult efort decat v-ati fi asteptat initial pentru a face ca lucrurile sa mearga inainte, insa , mai important decat modalitatea tehnica in care se realizeaza acest lucru, este dorinta voastra profunda ca relatia voastra de iubire sa treaca la un alt nivel.

Atunci cand povestea voastra de dragoste pare lipsita de orice urma de devotament va ganditi ca ceva este in neregula, iar daca in trecut ati ratat momentul, astrele va ofera acum ocazia sa luati atitudine.

Uneori aveti impresia ca mai degraba dragostea este o sursa de risipa decat una de castig, insa nu uitati sa diferentiati intre placerea de moment sau o etapa din evolutia voastra pe plan relational si mult asteptata finalitatea de succes , continuati sa fiti atent si sa va chibzuiti energia si fondurile si veti vedea ca totul va capata in cele din urma un alt sens.

Norocos sunteti atunci cand aveti parte de o partenera care stie ce inseamna bucuria iubirii, insa nu uitati ca proba timpului trebuie sa o treaca orice relatie, indiferent cat de frumoase sunt lucrurile la inceput.

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru Capricorn dar si horoscopul zilnic

Vrei sa afli horoscopul lunar pentru alta zodie? Alege din lista de mai jos. Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti |

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.