BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti
Horoscop lunar de dragoste
Zodia Pesti, luna noiembrie

Maiestria voastra in abordarea problemelor relationale se mareste din clipa in clipa ,dar acest lucru aduce de la sine si provocari relationale din ce in ce mai puternice, astfel ca este de preferat sa nu intindeti coarda prea tare, pentru ca exista sanse sa se rupa .

Uneori sunteti rude cu sacrificiul si suferinta in dragoste, dar iata ca a venit momentul ca o initiativa demna de toata lauda sa va aduca mai aproape de idealul mult visat, asa ca nu va speriati de pasii oarecum timizi la inceput ai pretendentului, intentia este cea care conteaza cu adevarat si ea spune multe.

Aveti sanse noi in aceasta luna de a va bucura de senzatiile tari ale iubirii, insa in planificarea lor in timp veti descoperi ca nu va puteti desparti de intelepciune si o buna planificare a acestuia , pentru o satisfactie maxima. A venit vremea ca iubirea sa va vindece, daca ii alocati timpul cuvenit si veti vedea ca partenerul isi va da silinta sa va satisfaca mai ales daca veti sti sa ii comunicati in mod subtil dorintele voastre.

Problema iubirii agresive ar putea aparea pe masa discutiilor delicate in cadrul unei relatii, dar daca va veti alege cu grija cuvintele si veti face tot posibilul sa dati dovada de claritate, finalul nu are cum sa fie decat unul constructiv pentru relatia voastra.

Strategia voastra de a baga lumea in ceata in raport cu statutul vostru relational ar putea avea parte de surprize, in masura in care mai multe persoane doresc sa isi umfle muschii la locul de munca si sa isi arate astfel superioritatea, asa ca aveti grija cum gestionati eventualele propuneri in acest sens, ele pot ascunde intentii mai putin luminoase.

Atunci cand faptele devin evidente si sunt dublate de probe este greu sa nu se puna problema despartirii acolo unde s-a mers prea departe, asa ca va trebui sa dati dovada de intelepciune si sa acceptati ca uneori o cale care aduce pentru inceput ceva mai multa suferinta este in acelasi timp una care va faciliteaza evolutia, dandu-va ocazia de a nu va mai chinui reciproc, cel putin pentru moment , in raport cu partenera voastra de viata.

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru Pesti dar si horoscopul zilnic

Vrei sa afli horoscopul lunar pentru alta zodie? Alege din lista de mai jos. Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti |

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.