BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti
Horoscop lunar de dragoste
Zodia Pesti, luna septembrie

Dorinta voastra de a vindeca se extinde acum si asupra relatiilor de iubire care va inconjoara, dar nu uitati ca pentru inceput situatia voastra in ceea ce priveste acest aspect este cel mai bun exemplu, asa ca faceti tot posibilul ca mai intai relatia voastra de iubire sa inspire si sa fie demna de urmat de catre ceilalti.

Sunteti pe punctul de a ingloba in conceptia voastra anumite detalii care pana acum v-au scapat si desi nu va explicati cum a fost posibil asa ceva, este mai putin important acum trecutul, asa ca asigurati-va ca prezentul nu va trece pe langa voi fara sa luati decizii responsabile si care sa contribuie prin ajustarile aduse ,dublate de receptivitatea partenerei,catre un viitor de vis,asa cum cu siguranta vi-l doriti pentru relatia voastra .

Uneori va simtiti norocosi sa gasiti cele mai ingenioase explicatii pentru cele mai imposibile situatii dar nu va bazati pe faptul ca vraja marii va fi mereu cu voi,soarta este demulte ori ironica,iar in dragoste ne putim lovi intr-un final de un gust amar daca exageram.

Pasi mareti in iubire puteti face abia dupa ce v-ati convins ca nu exista obstacole care sa va opreasca din manifestarea propriei iubiri ca fiind cea mai de pret avere sufleteasca asa ca incercati sa nu avetipretentii exagerate de la partener, procesul este acelasi pentru fiecare persoana si situatie in parte si nu prea poate fi ocolit.

Felul luminos in care va apare acum propria relatie de iubire v-ar putea ajuta mai mult chiar sa va bucurati de ea, daca n-ar aparea ezitari din partea voastra in ceea ce priveste procesul de comunicare cu partenerul, ideal ar fi sa va ascundeti din ce in ce mai rar fata de acesta si in spatele propriilor temeri, pe masura ce timpul trece.

Sunt momente in care datorita ezitarilor voastre altii vor parea ca stiu mai bine ceea ce este mai bine pentru voi si nu veti avea ocazia sa le demonstrati contrariul decat abia atunci cand veti indrazni sa luati atitudine si sa le aratati marcajul pana la care au dreptul sa se amestece in viata voastra personala.

N-ati fi spus ca aveti atat de multe de invatat dintr-o simpla poveste de dragoste dar iata ca tocmai situatia voastra curenta va genereaza povesti si experiente de neuitat , asa ca fiti convinsa ca retineti tot ceea ce este esential pentru a va ajuta de aceste cunostinte pe viitor, doar continua evolutie aduce bucuria adevarata a iubirii.

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru Pesti dar si horoscopul zilnic

Vrei sa afli horoscopul lunar pentru alta zodie? Alege din lista de mai jos. Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti |

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.