BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti
Horoscop lunar de dragoste
Zodia Rac, luna aprilie

In aceasta luna deveniti mai devotat sentimentelor profunde de iubire si provocarea o reprezinta faptul ca va trebui sa rezistati tentatiilor de a agresa instinctual-emotional persoana iubita atunci cand ceva nu va convine.

Problema statutului vostru relational in ochii lumii poate deveni un pic mai delicata in perioada urmatoare si va trebui sa va regasiti logica la rece pentru a nu cadea prada manipularilor in acest sens , iar acest lucru il veti obtine mai ales daca veti acorda o importanta si mai mare decat de obicei detaliilor .

Priviti iubirea cu mare intelepciune, dar aveti uneori tendinta sa aruncati dizarmoniile caminului exclusiv pe seama partenerului si ar fi bine sa distingeti intre faptul ca aveti nevoie de ceva nou si nu gasiti varianta de a accepta asta si faptul ca poate modalitatea in care ati cerut partenerului sa vina cu ceva nou nu este cea mai potrivita.
Sunteti oprita din pornirile furtunoase la adresa unor prieteni care v-au deranjat de o poveste amoroasa ce revine in centrul atentiei pentru farmecul interactiunii din trecut asa ca aveti grija sa nu se intoarca roata si sa fiti voi taxate de mediu pentru usurinta de care dati dovada in permutarea devotamentelor in dragoste.

Felul in care sentimentele se leaga de activitatea sexuala de care aveti nevoie se intrepatrunde cu anumite nemultumiri legate de lipsa de atentie acordata de partenera in ultima vreme si acest lucru, chiar daca poate fi trecut cu vederea acum, va lasa cu siguranta cativa ghimpi pentru viitor, asa ca incercati un dialog sincer care sa descatuseze energiile acumulate intr-un mod care sa ajute relatia voastra.

Pareti mai mereu dezamagiti de relatia voastra de iubire, dar exista acolo suficienta inventivitate, suficienta atentie , suficiente surprize si rasfaturi reciproce? Daca nu, ar fi cazul sa cereti mai mult de la relatie, dar nu tabarati din prima cu reprosuri asupra partenerului, faceti voi primul pas si sugerati modul in care doriti sa fiti rasfatati si voi pe viitor printr-un gest care sa il surprinda placut!

Felul in care se desfasoara relatia voastra nu trebuie sa depinda in totalitate de ceea ce zic ceilalti , astfel ca va puteti pune planurile in aplicare indiferent de tensiunile care apar intre persoana iubita si mediul exterior, este bine ca in astfel de situatii sa ramaneti devotat partenerului si sa cautati solutii reale care sa impinga lucrurile inainte in ciuda opozitiilor celorlalti.

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru Rac dar si horoscopul zilnic

Vrei sa afli horoscopul lunar pentru alta zodie? Alege din lista de mai jos. Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti |

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.