BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti
Horoscop lunar de dragoste
Zodia Fecioara, luna septembrie

Sunteti in prim planul actiunii amoroase in aceasta luna si gandul parca va sta in permanenta la finalitatea efortului comun de implinire a obiectivelor pe care le-ati stabilit uneori chiar fara sa cereti acordul partenerului.

Atunci cand va indreptati spre perfectiune cu dorintele la adresa partenerului, nu uitati ca inainte de a ajunge la destinatia dorita este nevoie de multa rabdare, ajustari si schimbari, iar unele dintre ele pot deveni cu usurinta apasatoare iar aceasta perioada este buna pentru a vedea ce mai este de ajustat,asa ca nu renuntati la a cauta chiar si solutii miraculoase, este in esenta iubirii aceasta modalitate a razbate catre satisfactia dorita.

Devotamentul de care ati dat dovada in iubire v-a adus multe satisfactii, dar lipsa de perspectiva amoroasa va face sa reconsiderati anumite aspecte legate de relatia voastra, asa ca va trebui sa cantariti cu grija inainte de a taia prin critica la adresa partenerei pentru simplul motiv ca lucrurile nu sunt asa cum va doriti .

Uneori este nevoie de inventivitate pentru a va dirija subtil partenerul si a-l motiva sa actioneze conform cu dorintele voastre si ce modalitate mai placuta de a il motiva poate fi alta decat o portie consistenta de joc amoros in loc de micul dejun .

Pare ca de multe ori comunicarea in cuplu sufera si va ganditi daca nu cumva s-a ajuns la cuvinte prea dure sau prea grele, dar nu cumva apasarea aceasta are legatura mai mult cu exteriorul relatiei si mai putin cu sinceritatea sentimentelor pe care le aveti unul fata de celalalt?

V-ati pornit sa rezolvati in mod agresiv o problema amoroasa fara sa ascultati inainte toate versiunile sau fara sa cantariti cu justete toate detaliile, asa ca intrebarea care se pune este : puteti acuza pe altcineva de ceea ce si voi prin actiunile voastre intretineti?

Uneori singura solutie pe care o gasiti pentru problemele care va apasa de multa vreme deja este o ruptura definitiva, dar acest lucru nu se poate face printr-o comunicare lipsita de intelepciune , asa ca acolo unde deciziile sunt deja luate, incercati sa nu va ingropati la propriu partenera sub apasarea cuvintelor grele, este vorba totusi despre iubire.

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru Fecioara dar si horoscopul zilnic

Vrei sa afli horoscopul lunar pentru alta zodie? Alege din lista de mai jos. Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti |

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.