BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti
Horoscop lunar de dragoste
Zodia Fecioara, luna decembrie

Aportul venusian in aceasta perioada va este favorabil si eforturile din ultima vreme v-ar putea aduce ceva mai multe reusite pe plan sentimental, mai ales daca sunteti o persoana corecta.

Strategul din voi va ajuta sa rezolvati cu luciditate in aceasta perioada eventualele apasari de natura emotionala asa ca indrazniti sa dati frau liber interactiunii cu persoana iubita si mai ales, nu uitati sa raspundeti cu bunatate atunci cand vi se ofera caldura, in ciuda dificultatilor de fundal.

Uneori atitudinea partenerului vi se poate parea total copilaroasa si rupta de realitate, insa daca va puteti patra calmul veti observa ca si aceasta e o componenta esentiala a interactiunii amoroase si astfel orice observatie pe care o aveti de facut s-ar putea inscrie cu putin efort in muzicalitatea jocului, mai ales ca este vorba de iubire.

Atentia voastra este predispusa la a fi mai aproape de perfectiune in acest interval, astfel ca orice urma clara de derapaj relational ar putea fi pe termen lung decisiva, cel putin la nivel declarativ, indiferent daca subiectul in cauza sunteti voi sau partenera voastra.

Autoritatea de care dati dovada in raport cu persoana iubita se imbina cu dorinta voastra de a experimenta noi activitati in doi, astfel ca un efort de convingere spre implicare comuna intr-o noua experienta sociala in doi poate sa aduca relatiei voastre mai multa stabilitate si , de ce nu, bunastare.

Imaginea voastra rarefiata in raport cu timpul petrecut acasa poate sa va puna la indoiala devotamentul amoros in ochii lumii, insa voi stiti cel mai bine ca eforturile muncitoresti au un scop practic ce va implica partenerul, asa ca nu este cazul sa raspundeti provocarilor verbale nejustificate in acest sens, nu uitati ca sunteti in postura ursului care trebuie sa mearga, indiferent de cat de tare se latra.

Felul in care reusiti sa va puneti in aceasta luna in valoare energia debordanta va ajuta sa cuceriti definitiv inima partenerei,asa ca fiti atent si darnic in relatia cu ea, fiti convinsi c amai tarziu nici voi nu veti regreta.

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru Fecioara dar si horoscopul zilnic

Vrei sa afli horoscopul lunar pentru alta zodie? Alege din lista de mai jos. Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti |

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.