BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti
Horoscop lunar de dragoste
Zodia Fecioara, luna octombrie

Personalitatea voastra amoroasa se poate simti deranjata de mai multe influxiuni externe ceva mai agresive, insa intotdeauna va veti gasi linistea alaturi de cei dragi, acolo unde devotamentul vostru instinctual este unul demn de dat ca exemplu.

Atentie sporita la comunicare in aceasta luna, este foarte usor pentru spiritul vostru critic sa gaseasca manifestari exagerat de dure sau de pretentioase la adresa persoanei iubite, astfel ca este de preferat sa incercati sa gasiti caldura in cuvintele transmise pentru a nu va deconecta de la vibratia inalta a iubirii.

Raportul financiar dintre voi si partenerul vostru ar putea sa ajunga la o rezolvare pe masura ce ati putea gasi o solutie pe care amandoi sa o gasiti satisfacatoare, asa ca fiti atenti la oportunitatile ivite in acest sens.

Daca ati gresit si v-ati ignorat obligatiile fata de povestea de iubire, acum ar putea veni un moment al decontului, si s-ar putea sa fiti nevoit sa platiti pentru a acoperi greselile dumneavoastra sau ale altora, sunt sanse mai mari acum ca adevaruri bine ascunse sa iasa la iveala.

Eforturile voastre sustinute in dragoste ajung acum la unpunct in care simtiti ca renasteti iar acest lucru este minunat, mai ales daca langa voi se afla o persoana care va satisface pe deplin .

Sunteti de obicei mai reticenta atunci cand vine vorba de abordari nonconformiste in plan amoros-pasional, dar acum veti avea timpul si linistea necesare pentru a deschide mai larg usa catre acest gen de degustare a dragostei, insa nu va asteptati sa fiti scutita de efort , corpurile sanatoase au la baza un program regulat de miscare, indiferent de conditiile de afara.

Daca la inceputul lunii veti mai accepta inca sa faceti lucruri de una singura, usor usor rabdarea voastra la adresa partenerului ar putea ajunge la anumite limite si veti simti nevoia de a-l mobiliza sa va ajute mai mult cu diverse treburi insa pentru ca rezultatul sa fie cat mai eficient este bine sa gasiti si recompense pe masura, povestea iubirii se termina in mod natural intotdeauna cu zambetul pe buze .

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru Fecioara dar si horoscopul zilnic

Vrei sa afli horoscopul lunar pentru alta zodie? Alege din lista de mai jos. Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti |

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.