BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti
Horoscop lunar de dragoste
Zodia Fecioara, luna ianuarie

Aveti nevoie de competitivitate in relatia voastra, iar lipsa de reactie a partenerei in aceasta directie evolutionista va da mari batai de cap, mai ales daca ati fost fidela in iubirea voastra.

Impulsul de a evada in lume este foarte puternic in aceasta luna, insa daca motivatia este una de natura relationala, lasati doar adevarul, nu si fuga de efort , sa va dirijeze subtil deciziile amoroase, iubire adevarata fara sacrificii nu prea exista cu finalitate fericita.

Mecanismul dupa care a functionat in mod fals una dintre povestile voastre de dragoste iese deabia acum la iveala, cand raceala interactiunii a ajuns de nesuportat, astfel ca nu va ramane decat sa ridicati capul sus si sa priviti inainte, speranta este cheia echilibrului vostru emotional amoros.

Evenimentele din ultima perioada va obliga la anumite decizii ceva mai dure in ceea ce priveste relatia cu iubita voastra, insa incercati sa nu folositi argumentul unei alte optiuni pe post de motivare , s-ar putea ca reactia partenerei sa fie una inversa decat va asteptati, iar acest lucru sa aduca si mai multa suferinta in loc de vindecare.

Puteti deveni usor visatoare in perioada in care cuvintele partenerului va ating cu precizie romantica adancul inimii,insa pentru a rasplati dovada lui de dragoste este bine sa gasiti variante pline de umor pentru a urni din loc cu adevarat vartejul pasiunii.

Desfasuratorul amoros poate ajunge pe o panta atat de complicata acum incat veti oscila in permanenta intre a renunta sau nu la propria relatie , insa inainte de a indrazni sa actionati nu uitati ca nu e nevoie sa faceti scandal degeaba, important este ca vorbele si faptele voastre sa miste lucrurile in directia pe care v-o doriti, iar acest lucru nu se poate face fara a pune „punctul pe i”

Va este dificil in aceasta luna sa gasiti energia de a va concentra la locul de munca, iar acest lucru va poate aduce sanctiuni ceva mai dure, insa ce vor fi atenuate de caldura , afectiunea si magnetismul emotional pe care le veti gasi atunci cand veti ajunge in bratele persoanei pe care o iubiti cu adevarat.

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru Fecioara dar si horoscopul zilnic

Vrei sa afli horoscopul lunar pentru alta zodie? Alege din lista de mai jos. Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti |

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.