BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti
Horoscop dragoste Scorpion 2019
Zodia Scorpion

Idealul in ceea ce priveste povestea de iubire poate fi acum la inceput de an mai usor de atins si ati putea profita de oportunitatea unei excursii in doi pentru a petrece si mai mult timp impreuna cu partenera in mijlocul naturii. Problema devotamentului relational atinge in luna februarie noi dimensiuni si numai o reactie echilibrata la nouatatile care apar impinge lucrurile inainte. Este bine sa nu fiti in mod gratuit prea rece si sa va folositi puterea de distantare fata de persoana iubita doar acolo unde situatia chiar cere o mica ajustare, altfel riscati sa desconsiderati prea mult amorul in viata voastra , si asta nu va va ajuta prea mult pe viitor.

Pentru voi greul a trecut , insa in ceea ce priveste familia, lucrurile acum se finalizeaza si este posibil sa petreceti mai mult timp in acest sector al vietii, de nevoie.Este probabil cea mai dificila ipostaza aceasta in care stiti ceea ce va doriti de la viata si cu toate acestea situatia de moment va impiedica de la o bucurie relationala asa cum v-ati dorit-o astfel ca nu va ramane decat sa mai amanati putin desfasurarea activitatilor ceva mai consumatoare de resurse ajutandu-va de capacitatea voastra oratorica iesita din comun. In luna mai iubirea voastra devine mult mai practica si mai inteleapta, intrucat fundalul plin de actiune nu mai lasa timp si pentru alte experiente amoroase, astfel ca puteti considera ca aveti unda verde din partea astrelor pentru a va continua curenta poveste de dragoste. Iubirea va cere stabilitate si seriozitate si acest lucru nu este tocmai pe placul vostru, fiind in situatia de a evita in mod rece aceasta problema, asa ca in cazul in care veti continua pe aceeasi linie, va puteti astepta la decizii care mai de care mai nonconformiste din partea partenerei de viata.

Iulie aduce ceva mai multa bucurie alaturi de persoana iubita , insa cu siguranta vor exista si anumite aspecte care nu vor fi atat de usor de rezolvat sau de suportat,in general aspecte ceva mai ascunse sau ceva mai intime, iar aici va fi nevoie de o buna completare din partea iubitei pentru a solutiona in mod corect aceste situatii. Povestea de iubire se imbina cu bucuria placerilor si in luna august actiunea voastra strategica va fi indreptata spre o comunicare eficienta , insa aveti grija cand alegeti locurile romantice pentru desfasurarea ulterioara a evenimentelor, nu v-ar placea sa apara comentarii inainte de a da voi drumul la discutii legat de acest aspect. In septembrie iubirea apare la orizont intr-un mediu tensionat, care va este familiar, dar de data asta parca pana si pentru voi dinamica depaseste o zona a tentatiei careia sa ii puteti rezista, astfel ca asteptati-va ca aceasta explozie sa cunoasca o calatorie plina de schimburi de impresii dure pana sa ajunga la finalitatea fireasca. Iubirea isi consuma energic si in mod competent o noua etapa in luna septembrie si anume atunci cand sunteti mai visator si varianta ideala este gasirea unei partenere de acelasi calibru.

Singura diferenta este ca aici trebuie sa aveti rabdare mai multa, caci performantele apar dupa alt tip de antrenament amoros si pana va obisnuiti, in octombrie, riscati o perceptie doar partiala asupra dimensiunilor acestui tip de iubire.Luna noiembrie ne ofera cadrul experientelor de constientizare a rolului nostru familial si un bun parinte va fi prezent in mod dinamic peste tot acolo unde este nevoie, in timp ce anumite situatii aparent ideale de dragoste din jurul nostru ating puncte critice in care interventia din exterior nu ar face decat sa aprinda in mod ireversibil fitilul.

Arderea in iubire are loc abia in luna decembrie si nu este la foc mic, intrucat aglomerarea planetelor ne obliga sa stoarcem din noi pana la ultima picatura de sudoare pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Vrei sa afli horoscopul 2019 in dragoste pentru alta zodie? Alege din lista de mai jos. Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti |

Arhiva Horoscop pentru anii: 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.