BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti
Horoscop dragoste Balanta 2019
Zodia Balanta

Nu duceti lipsa de iubire si la inceputul perioadei pare ca lucrurile au tendinta sa explodeze spectaculos, insa nu va lasati pacaliti de aparente, veti fi nevoita sa reveniti asupra unor aspecte ale relatiei voastre dealungul primului trimestru. Veti avea insa oportunitatea sa inclinati in cele din urma balanta in favoarea voastra, pentru ca, putini sunt cei care stiu mai bine decat o balanta ce trebuie in mod instinctiv ajustat pentru ca o relatie sa fie repusa pe linia de plutire.In a doua luna a anului, polaritatea se va schimba insa si veti simti nevoia de a va pune mai mult in valoare propria personalitate, in dauna partenerului asa ca asigurativa ca nu il neglijati de tot pe acesta sau din contra, il bateti la cap in timp ce va etalati spiritul atotcunoscator.

La inceputul lunii martie pare ca lucrurile isi ating o limita de maxima suportabilitate si simtiti ca lucrurile nu mai pot fi indreptate fara o ajustare a situatiei voastre personale. In acest sens, chiar si daca va ascundeti , este foarte greu de crezut ca lucrurile vor mai putea fi amanate, asa ca ar fi mai in avantajul vostru daca ati indrazni si ati impinge lucrurile inainte pentru a nu rata momentul oportun. Problema iubirii voastre ar putea sa devina apasatoare in luna aprilie, mai ales daca situatia in care aceasta se afla nu lasa urme de profunda intelepciune si validare in fata timpului, asa ca de multe ori pornirile aventuroase in aceste momente pot avea parte de o replica ceva mai dura , mai ales acolo unde este vorba de parteneri mai in varsta sau mai experimentati.

Va ganditi uneori ca poate ca un nou inceput al unei povesti de iubire ar putea sa va aduca mai multa bucurie pe chipul incercat de evenimente , insa momentul actual nu va avantajeaza pentru a incepe o relatie de lunga durata, asadar sunt binevenite mai mult ajustarile, acolo unde este cazul. In perioada aceasta aveti tendinta sa va tineti ascunse adevaratele sentimente,insa acest lucru nu inseamna ca veti avea parte de liniste, asa ca uneori este mai indicat sa indrazniti sa le impartasiti macar familiei sau unui prieten apropiat, veti putea aborda apoi cu mult mai multa intelepciune eventualele situatii conflictuale , caci intotdeauna atunci cand apare o parere in plus, aceasta vine sa intareasca responsabilitatea propriilor decizii.

Imaginea de sine a cuplului devine importanta in luna iulie si este bine sa nu refuzati propunerile venite din partea partenerei de a participa la evenimente mondene, ar fi pacat ca lucrurile sa ia o turnura care sa fie mai putin favorabila relatiei voastre caci este vorba despre un moment important, in care ati putea reface printr-o concentrare suplimentara a timpului si atentiei aici multe din ramasitele trecutului care inca atarna asemeni balastului. August aduce o buna interactiune cu energia masculina insa acest lucru nu inseamna ca ea va fi insotita de o componenta artistica in masura in care v-ati dori-o cu adevarat, domeniul iubirii este acum mai plin de vorbe si promisiuni marete, insa mai putin de fapte concrete si mai ales stabile pe termen lung. Venus va inconjoara in luna septembrie insa de data asta romantismul nu este singur, ci vine la pachet cu actiunea si promite bucurii explozive,mai ales daca nu sunteti la prima experienta de acest gen cu partenerul vostru, asa ca nu va puneti bariere, ele va vor restrange aria de satisfactie.

Octombrie pentru voi aduce mai multa comunicare si astfel o mai buna intelegere reciproca cu partenerul de viata si veti descoperi ca abia acum este un moment cu adevarat potrivit sa discutati si problemele ceva mai delicate pe care le-ati tot amanat dealungul ultimelor luni.Nu de alta, dar urmeaza activitati voioase in cadrul caminului in luna noiembrie si ar fi pacat ca o neglijenta in comunicare sa va impiedice de la a atinge maximul in evolutia relatiei voastre.

Cea care va poate da verdictul rezistentei relatiei voastre in timp va fi insa luna decembrie, atunci cand initiativele voastre sunt mult mai pe placul partenerei prin hotararea si in acelasi timp idealismul de care dau dovada.

Vrei sa afli horoscopul 2019 in dragoste pentru alta zodie? Alege din lista de mai jos. Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti |

Arhiva Horoscop pentru anii: 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.