BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti
Horoscop dragoste Gemeni 2019
Zodia Gemeni

De obicei iubirea nu este pentru voi un lucru extrem de complicat dar inceputul de an va arata ca uneori o simpla pornire instinctuala catre o asociere amoroasa fie ea si de moment poate cauza efecte mai consistente decat v-ati fi asteptat, asa ca fiti pregatit sa aveti parte de reactii ceva mai delicate pe masura ce situatia in jurul vostru devine mai apasatoare, chiar daca nu sunteti afectat in mod direct. Nimic nu este mai frumos decat sa constatati ca poate sa nu existe plictiseala in relatia voastra si este suficient sa ajungeti in preajma sarbatorilor dragostei binedispusi pentru a constata acest lucru pe propria piele.

Pare ca statutul unor relatii de prietenie confuze sau prost intelese va pot aduce ceva batai de cap in luna martie,insa legat de aceste aspecte momentele ceva mai tensionate pot aparea abia in luna urmatoare. Uneori partenera va sugereaza in mod mai fin cam ceea ce ar dori de la viitorul relatiei voastre, insa nu pare dispusa sa va astepte prea mult sau sa fie ingaduitoare si sa repete asa cum vi s-ar parea corect, asadar situatii ceva mai delicate pot lua nastere si din cauza unor astfel de motive aparent puerile.

Povestea de iubire continua in luna mai si mai mult ca oricand aveti nevoie de arta si frumos pentru a va simti pe deplin implinit, astfel ca mai multe actiuni alaturi de persoana iubita sunt acum o ocazie de a iesi din cotidian, mai ales daca nu asteptati sa faca aceasta mereu primul pas. Ati putea simti nevoia de a incepe alaturi de partenerul vostru operatiunea de a gasi un nou camin pentru viitoarea sau actuala voastra familie, insa pentru ca acest lucru sa nu ramana doar la stadiul de proiect, veti avea nevoie de o conceptie pe masura si mai ales, un plan concret de actiune. Se discuta mult despre devotament in raport cu povestea voastra de iubire si concluzia ar putea fi una spectaculoasa, mai ales daca dispuneti de tot ceea ce este necesar pentru a organiza o mare petrecere.

Aprofundarea financiara continua si in luna august si veti fi cel mai probabil uimita de abilitatile strategice ale partenerului de viata,astfal ca , chiar daca reprezentarea practica nu este inca idealul visat , aveti oportunitatea sa vedeti ce mult inseamna sa fiti doi si sa va puteti sacrifica impreuna pentru prezentul si viitorul vostru. Iubirea devine in luna septembrie mai instinctuala si mai sensibila la aspecte pana acum neobservate sau pe care le-ati trecut fara sa vreti cu vederea.

Acest lucru va poate cauza anumite surpize mai dinamice, sau cel putin o convorbire mai dura cu partenera despre bunul mers al vietii voastre intime. Povestea de iubire isi are o pagina mai retrasa in octombrie, la sfat cu prietenii in luna octombrie si singura exceptie sunt oportunitatile ceva mai dese in care aveti nevoie sa va afisati cu partenera in ochii celorlalti. Noiembrie ar putea defini in cadrul ei „ziua amorului renascentist” caci veti avea o luna intreaga sa experimentati toate strategiile care va trec prin minte in linistea dormitorului vostru.

Acest fundal favorabil iubirii se prelungeste si in luna decembrie, cand mai degraba se muta de acasa in deplasare iar competitivitatea voastra este pusa sub lupa de perechea voastra.

Vrei sa afli horoscopul 2019 in dragoste pentru alta zodie? Alege din lista de mai jos. Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti |

Arhiva Horoscop pentru anii: 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.