BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti
Horoscop dragoste Varsator 2019
Zodia Varsator

Pare ca la inceputul anului, iubirea poate sa mai astepte avand alte treburi mai importante de rezolvat insa nu uitati ca nu puteti negija acest aspect al vietii la infinit, oricat de minunata ar fi situatia voastra actuala din toate celelalte puncte de vedere. Actionati mai degraba instinctual in luna februarie in acest domeniu al vietii si rezultatele pe care le veti obtine vor fi conforme cu dorinta voastra de a mai vindeca prin situatii de viata anumite lipsuri sau suferinte din trecut.

In luna martie vi s-ar putea parea ca strategia voastra amoroasa este una destul de confuza, rezultatele recente nefiind in acord cu planurile pe care vi le-ati facut cu ceva vreme in urma,asa ca este o perioada potrivita pentru ajustari in acest domeniu. In raport cu povestea de iubire, luna aprilie va cere multa maiestrie in comunicare si va indeamna sa va folositi energia masculina pentru a initia activitati noi de bucurie in doi, totul este sa nu uitati ca este important sa petreceti alaturi de persoana iubita clipe magice, acestea va vor tine moralul ridicat si pe parcursul urmatoarelor activitati pe care le aveti de facut.

Este bine sa gasiti caile de comunicare cu persoana iubita pentru a putea sa va compuneti energiile inspre rezolvarea tuturor sarcinilor consumatoare ce apar in luna mai. Tot acum veti putea rememora si reactiva anumite activitati prin care va veti aduce aminte cu placere de inceputurile relatiei voastre , descoperind ca scanteia nu s-a pierdut si ca ea inca alimenteaza realitatea voastra amoroasa.

Povestea voastra de iubire continua si chiar daca veti reusi mai greu sa va impartiti timpul in aceasta directie, felul vostru competitiv de a fi devotat partenerei de viata va va ajuta in aceasta luna sa va permiteti mici relaxari in doi sau chiar alaturi de intreaga familie in medii cunoscute, care nu necesita o planificare sofisticata.In iulie, dinamica relatiei este directa si implica si sectorul cheltuielilor bugetare sau al banilor imprumutati altora si daca lucrurile nu merg bine este posibil ca cel putin unul dintre voi sa fie nevoit sa ia niste masuri de comasare a cheltuielilor, pentru ca altfel este posibil sa ajungeti la faliment.

Bunastarea iubirii voastre se indreapta in luna august spre zone noi de experimentare si provocarile de pana acum vor capata o noua semnificatie daca sunteti receptiv la propunerile partenerei,nu uitati ca dimensiunea amorului pasional este infinita. Nu aveti cum sa scapati de problema iubirii, insa aceasta poate insemna si aparitia unui copil sau pur si simplu gestionarea unor situatii de viata dure prin ipostaza in care apar dar si prin fundalul general destul de tensionat.

Mrejele dragostei actioneaza acum pe teritoriul prieteniilor si cum aveti o intuitie foarte buna in acest domeniu veti mirosi cu siguranta orice miscare pe radarul vostru ultraperformant.Incepand cu luna noiembrie lucrurile se vor mai linisti si veti putea sa va asezati alaturi de prieteni la o dezbatere linistita despre noutatile aparute si sa observati dinamica iubirii in jurul vostru fara sa fie nevoie s ainterveniti in vreun fel.

Luna decembrie insa va prinde cu bateriile incalzite si nu va ramane decat sa treceti la actiune, caci vi se vor aprinde calcaiele pentru un sfarsit de an superactiv pe plan emotional-sexual.

Vrei sa afli horoscopul 2019 in dragoste pentru alta zodie? Alege din lista de mai jos. Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti |

Arhiva Horoscop pentru anii: 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.