Nodurile Lunare a Lunii si influenta lor in harta natala: Nodul Nord in Rac sau in casa a IV-a

Mai pe intelesul tuturor Nodul Sud reprezinta bagajul de cunostiinte, experiente, expertiza, abilitati, talente pe care le putem folosi pentru a evolua, a invata, adica a ne implini destinul, prin Nodul Nord. Nodul Sud e zona de confort din care nu ne dorim sa iesim deoarece stim cum e situatia, pe cand Nodul Nord ne pune la treaba, aici nu e timp de pierdut. Depinde de fiecare dintre noi daca vrem sa ne implinim destinul sau nu, e o decizie personala. De cate ori de indepartam de scop, de atatea ori primi mesaje, mai mult sau mai putin subtile prin care ni se aduce aminte ca nu am venit aici sa tragem chiulul.

Axa Nodul Nord in Rac – Nodul Sud in Xapricorn sau/si Nodul Nord in casa a IV-a  – Nodul Sud in casa a X-a

Nodul Sud in Capricorn ne face sa fim intr-o zona de confort privind comportamentul disciplinat, organizat dar si avem calitati naturale a unui lider. Dorinta de face treaba ca la carte este iar o atitudine naturala. Putem deveni lideri fara a ne implica ego-ul, pur si simplu doar ca rezultat al actiunilor noastre putem ajunge in situatia de a fi recunoscuti a fi lideri intr-un domeniu.

Apoi ne uitam la stapanul traditional al semnului in care se afla Nodul Sud, in acest caz Saturn este planeta care stapaneste zodia Capricorn. Plasarea planetei Saturn in harta natala ne arata cum avem tendinta sa reactionam pentru a ne mentine in zona de confort a Nodului Sud. De asemenea e util sa analizam si aspectele dintre nodurile lunare, Marte si Saturn.

Nodul Nord in Rac ne amplifica calitatile acestui semn si mai ales a planetei care stapaneste semnul Racului, Luna, astfel suntem foarte emotionali, empatici si intuitivi. Avem dorinta permanenta de a proteja pe cei aflati in nevoie, mai ales copii. Aceste calitati, folosite intelept ne poate face politicieni de succes sau scriitori de nuvele romantice. Apoi ne uitam la stapanul semnului in care se afla Nodul Nord, in acest caz Luna este planeta care stapaneste zodia Racului. Plasarea Lunii in harta natala ne arata cum avem tendinta sa actionam pentru a iesi din zona de confort, prin invatarea unor lectii restante, cum ne indeplinim misiunea. De asemenea e util sa analizam si aspectele dintre nodurile lunare si Luna.

Similar se procedeaza si la analiza Nodurilor lunare in casele astrologice, ne uitam la stapanii semnelor zodiacale in care se afla plasate nodurile.

Cititi si articolele urmatoare:

http://www.horoscopdragoste.ro/astre/rolul-nodurilor-lunare-in-starea-de-sanatate/

http://www.horoscopdragoste.ro/astre/nodurile-lunare-a-lunii-si-influenta-lor-in-harta-natala-nodul-nord-in-berbec-sau-in-casa-a-i-a/

http://www.horoscopdragoste.ro/astre/nodurile-lunare-a-lunii-si-influenta-lor-in-harta-natala-nodul-nord-in-taur-sau-in-casa-a-ii-a/

http://www.horoscopdragoste.ro/astre/nodurile-lunare-a-lunii-si-influenta-lor-in-harta-natala-nodul-nord-in-gemeni-sau-in-casa-a-iii-a/

Luna urmatoare apare materialul despre Nodul Nord in Leu – Nodul Sud in Varsator si /sau Nodul Nord in casa a V-a – Nodul Sud in casa a XI.

Daca doriti sa aflati mai multe despre astrologie si subiectele de interes pentru voi, imi puteti scrie un mesaj, aveti mai jos o rubrica speciala.

Va urma!

Monica Lazar

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *