Nodurile Lunare a Lunii si influenta lor in harta natala: Nodul Nord in Taur sau in casa a II-a

Mai pe intelesul tuturor Nodul Sud reprezinta bagajul de cunostiinte, experiente, expertiza, abilitati, talente pe care le putem folosi pentru a evolua, a invata, adica a ne implini destinul, prin Nodul Nord. Nodul Sud e zona de confort din care nu ne dorim sa iesim deoarece stim cum e situatia, pe cand Nodul Nord ne pune la treaba, aici nu e timp de pierdut. Depinde de fiecare dintre noi daca vrem sa ne implinim destinul sau nu, e o decizie personala. De cate ori de indepartam de scop, de atatea ori primi mesaje, mai mult sau mai putin subtile prin care ni se aduce aminte ca nu am venit aici sa tragem chiulul.

Axa Nodul Nord in Taur – Nodul Sud in Scorpion sau/si Nodul Nord in casa a II-a  – Nodul Sud in casa a VIII-a

Nodul Sud in Scorpion ne face sa fim atrasi de secrete, de stiintele oculte, sa fim secretosi, sa ne dorim izolarea, sa avem anumite talente ascunse de ochii lumii. Nu va asteptati la un ajutor prea mare din partea sotului, familiei, iar mostenirile nu vor navali peste voi, din contra, puteti avea tot felul de blocaje si va trebui sa impartiti cu altii. Apoi ne uitam la stapanul semnului in care se afla Nodul Sud, in acest caz Marte este planeta care stapaneste Scorpionul. Plasarea planetei Marte in harta natala ne arata cum avem tendinta sa reactionam pentru a ne mentine in zona de confort a Nodului Sud. De asemenea e util sa analizam si aspectele dintre nodurile lunare, Marte si Saturn.

Nodul Nord in Taur ne invita sa ne castigam existenta fara ajutorul altora, sa ne folosim talentele si abilitatile din vietile anterioare pentru a ne creste bunastarea, sa fim cei care aduc banii cei mai multi in familie, deoarece de multe ori in familie nu exista cineva mai bine plasat financiar decat noi.  Pentru a castiga bani va trebui sa invatam sa ne promovam, sa ne afisam in public, sa vorbim, iar unii dintre noi se pricep si la cantat. Ne place mancarea de calitate, vinul bun, iar casa sa fie cat mai frumoasa si mai mare, daca se poate, dar toate astea se pot castiga doar prin efort personal. Apoi ne uitam la stapanul semnului in care se afla Nodul Nord, in acest caz Venus este planeta care stapaneste Taurul. Plasarea planetei Venus in harta natala ne arata cum avem tendinta sa actionam pentru a iesi din zona de confort, prin invatarea unor lectii restante, cum ne indeplinim misiunea. De asemenea e util sa analizam si aspectele dintre nodurile lunare, Venus si Jupiter.

Similar se procedeaza si la analiza Nodurilor lunare in casele astrologice, ne uitam la stapanii semnelor zodiacale in care se afla plasate nodurile.

Cititi si articolele urmatoare:

http://www.horoscopdragoste.ro/astre/rolul-nodurilor-lunare-in-starea-de-sanatate/

http://www.horoscopdragoste.ro/astre/nodurile-lunare-a-lunii-si-influenta-lor-in-harta-natala-nodul-nord-in-berbec-sau-in-casa-a-i-a/

Luna urmatoare apare materialul despre Nodul Nord in Gemeni – Nodul Sud in Sagetator si /sau Nodul Nord in casa a III-a – Nodul Sud in casa a IX.

Daca doriti sa aflati mai multe despre astrologie si subiectele de interes pentru voi, imi puteti scrie un mesaj, aveti mai jos o rubrica speciala.

Va urma!

Monica Lazar

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *