Nodurile Lunare a Lunii si influenta lor in harta natala: Nodul Nord in Gemeni sau in casa a III-a

Mai pe intelesul tuturor Nodul Sud reprezinta bagajul de cunostiinte, experiente, expertiza, abilitati, talente pe care le putem folosi pentru a evolua, a invata, adica a ne implini destinul, prin Nodul Nord. Nodul Sud e zona de confort din care nu ne dorim sa iesim deoarece stim cum e situatia, pe cand Nodul Nord ne pune la treaba, aici nu e timp de pierdut. Depinde de fiecare dintre noi daca vrem sa ne implinim destinul sau nu, e o decizie personala. De cate ori de indepartam de scop, de atatea ori primi mesaje, mai mult sau mai putin subtile prin care ni se aduce aminte ca nu am venit aici sa tragem chiulul.

Axa Nodul Nord in Gemeni – Nodul Sud in Sagetator sau/si Nodul Nord in casa a III-a  – Nodul Sud in casa a IX-a

Nodul Sud in Sagetator ne face sa fim intr-o zona de confort privind credintele si opiniile proprii despre viata, sa fim prea directi cu cei din jur fara sa tinem cont si de parerile lor.

Ne grabim, nu avem rabdare, nu avem toleranta la presiunile altora, deoarece libertatea noastra este cea mai importanta.

Apoi ne uitam la stapanul semnului in care se afla Nodul Sud, in acest caz Jupiter este planeta care stapaneste zodia Sagetator. Plasarea planetei Jupiter in harta natala ne arata cum avem tendinta sa reactionam pentru a ne mentine in zona de confort a Nodului Sud. De asemenea e util sa analizam si aspectele dintre nodurile lunare, Venus si Jupiter.

Nodul Nord in Gemeni ne pune sa invatam permanent, sa ascultam si parerea celorlalti, sa comunicam cu adevarat si sa incercam sa intelegem atunci cand sunt mai multe puncte de vedere. Schimbul de idei, prietenii, relatiile sociale, conexiunile si receptivitatea la nevoile si parerile celor din jur ne ajuta sa ne eliberam o parte din energia nervoasa si sa dobandim un echilibru mental necesar pentru a fi cu adevarat fericiti in aceasta viata.

Apoi ne uitam la stapanul semnului in care se afla Nodul Nord, in acest caz Mercur este planeta care stapaneste zodia Gemenilor. Plasarea planetei Mercur in harta natala ne arata cum avem tendinta sa actionam pentru a iesi din zona de confort, prin invatarea unor lectii restante, cum ne indeplinim misiunea. De asemenea e util sa analizam si aspectele dintre nodurile lunare si Mercur.

Similar se procedeaza si la analiza Nodurilor lunare in casele astrologice, ne uitam la stapanii semnelor zodiacale in care se afla plasate nodurile.

Cititi si articolele urmatoare:

http://www.horoscopdragoste.ro/astre/rolul-nodurilor-lunare-in-starea-de-sanatate/

http://www.horoscopdragoste.ro/astre/nodurile-lunare-a-lunii-si-influenta-lor-in-harta-natala-nodul-nord-in-berbec-sau-in-casa-a-i-a/

http://www.horoscopdragoste.ro/astre/nodurile-lunare-a-lunii-si-influenta-lor-in-harta-natala-nodul-nord-in-taur-sau-in-casa-a-ii-a/

Luna urmatoare apare materialul despre Nodul Nord in Rac – Nodul Sud in Capricorn si /sau Nodul Nord in casa a IV-a – Nodul Sud in casa a X.

Daca doriti sa aflati mai multe despre astrologie si subiectele de interes pentru voi, imi puteti scrie un mesaj, aveti mai jos o rubrica speciala.

Va urma!

Monica Lazar

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *