Traseul planetelor in martie 2015

ZODIILE vedete ale lunii: PESTI si BERBEC.

SOARELE tranziteaza zodia Pestilor pana in dimineata zilei de 21 martie 2015, apoi acesta tranziteaza zodia Berbecului pana la miezul zilei de 20 aprilie 2015. Avem Eclipsa Totala de Soare pe 20 martie 2015, in zodia Pestilor, faza maxima fiind la ora 11 :56. Sunt vizate mai ales zodiile mobile (Pesti, Fecioara, Gemeni si Sagetator). Stapanul acestei eclipse este Jupiter care se afla in zodia Leului. Avand in vedere ca aceasta eclipsa de intampla la 29 de grade (grad anaretic) in casa a IX-a (pentru ora locala a Romaniei) indica un sfarsit de ciclu care poate sa aiba cu eventimente care au legatura cu religia, credinta, institutiile religioase si tot ceea ce tine de sistemul judiciar.

Este de preferat ca in aceste momente sa incercati sa va relaxati in mijlocul naturii, de asemenea sunt favorizate activitatile artistice.  In noaptea dinaintea eclipsei dar si dupa este bine sa va notati ceea ce visati deoarece este posibil sa primiti informatii interesante. Eclipsa face o conjunctie cu steaua fixa SCHEAT ceea ce poate aduce riscuri de accidente pe apa (naufragii, scufundari, risc de innec).  Atentie la intoxicatiile prin inghitirea de lichide si la transmiterea bolilor contagioase. Zonele de vizibilitate a eclipsei sunt, chiar si partial sunt : Europa, nord-estul Asiei, nord-vestul Africii, vestul Statelor Unite ale Americii.

LUNA tranziteaza zodiile asa cum sunt descrise mai jos:

2  martie la ora 01:34 – Luna intra in Leu

4 martie la ora 13:57 – Luna intra in Fecioara

7 martie la ora 14:52 – Luna intra in Balanta

9 martie la ora 15:10 – Luna intra in Scorpion

12  martie la ora 01:30 – Luna intra in Sagetator

14 martie la ora 08:39 – Luna intra in Capricorn

16 martie la ora 12:13 – Luna intra in Varsator

18 martie la ora 12:48 – Luna intra in Pesti

20 martie la ora 12:28 – Luna intra in Berbec

22 martie la ora 12: 40 – Luna intra in Taur

24 martie la ora 15:22 – Luna intra in Gemeni

26 martie la ora 21:45 – Luna in Rac

29 martie la ora 8:48 – Luna in Leu

Pe 29 martie se schimba ora, ora 03:00:00 devine ora 04:00:00.

31 martie la ora 21 :12 – Luna in Fecioara

LUNA PLINA in Fecioara se intampla pe 5 martie 2015 la 20:06 (ora locala a Romaniei).

LUNA NOUA in Pesti se intampla pe 20 martie la 11:36 (ora locala a Romaniei).

MERCUR are urmatoarele tranzite:

Pana in dimineata zilei de 13 martie – mers direct in Varsator

Apoi, pana pe 31 martie – mers direct in Pesti

 VENUS are urmatoarele tranzite:

Pana pe 17 martie – mers direct in Berbec, in exil

Pana pe 11 aprilie dupa amiaza – mers direct in Taur, in domiciliu

MARTE tranziteaza zodia Berbecului pana pe seara zilei de 31 martie, in domiciliul sau se va simti foarte bine, intalnind in calea sa planeta Venus, Uranus dar si Nodul Sud. Marte in Berbec va da curaj, dorinta de a face treaba, repede si bine dar si lipsa de rabdare.

JUPITER  tranziteaza pana la mijlocul anului 2015 zodia Leului si avantajeaza mai ales pe nativii din zodiile de foc (Leu, Berbec si Sagetator). Acum sunteti pusi in situatia de a va folosi creativitatea in realizarea personala.

SATURN tranziteaza zodia Sagetatorului pana pe 20 decembrie 2017  acest tranzit poate avea o influenta asupra relatiilor internationala, a limitarii drepturilor de a calatorii. Unele tari pot limita accesul strainilor pe teritoriul lor prin adoptarea unor legi ale imigratiei mai restrictive. Aplicarea legii va fi implacabila si vor fi pedepsiti cei care au incalcat legile in ultimii ani.  Este bine sa urmariti cum vor evolua lucrurile privind intoleranta religioasa si unele derapaje care pot duce la extremism. Asta nu inseamna ca acest tranzit nu va poate ajuta sa duceti pana la capat studiile aprofundate in domenii precum: relatii internationale, limbi straine, religie si filosofie, drept.

Planetele grele sau lente au un rol mai putin important in viata vostra decat cele personale, pe scurt despre parcursul acestora: Din 4 februarie 2012 NEPTUN a intrat pentru 14 ani in zodia Pestilor, in domiciliu, acolo unde se simte foarte bine. URANUS tranziteaza zodia Berbecului pana pe 5 martie 2019. PLUTON tranziteaza zodia Capricornului pana pe 21 ianuarie 2024.

AXA NODURILOR LUNARE tranziteaza axa Balanta – Berbec pana in toamna anului 2015 si ne incurajeaza sa ne concentram la ceea ce avem de facut si mai ales sa fim atenti la felul cum ne comportam in relatiile personale.

Monica Lazar

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *