Traseul planetelor in ianuarie 2016

ZODIILE vedete ale lunii: CAPRICORN si VARSATOR         

SOARELE tranziteaza Zodia Capricornului pana spre dupa amiaza zilei de 20 ianuarie 2016, apoi tranziteaza zodia Varsatorului pana spre dimineata zilei de 19 februarie 2016.

LUNA tranziteaza zodiile asa cum sunt descrise mai jos:

1 ianuarie la ora 08:41 – Luna in Balanta

3 ianuariela ora 21:36 – Luna in Scorpion

6 ianuarie la ora 08:56 – Luna intra in Sagetator

8 ianuarie la ora 17:07 – Luna intra in Capricorn

10 ianuarie la ora 22:23 – Luna intra in Varsator

13 ianuarie la ora 01:54 – Luna intra in Pesti

15 ianuarie la ora 04:49 – Luna intra in Berbec

17 ianuarie la ora 07:49 – Luna intra in Taur

19 ianuarie la ora 11:13 – Luna intra in Gemeni

21 ianuarie la ora 15:28 – Luna in Rac

23 ianuarie la ora 21:28 – Luna in Leu

26 ianuarie la ora 05:46 – Luna in Fecioara

28 ianuarie la ora 17:00 – Luna in Balanta

31 ianuariela ora 05:51 – Luna in Scorpion

LUNA NOUA in Capricorn se intampla pe 10 ianuarie 2016 la 03:30 (ora locala a Romaniei).

LUNA PLINA in Leu se intampla pe 24 ianuarie 2016 la 03:45 (ora locala a Romaniei).

MERCUR are urmatoarele tranzite:

Intre 2 si 4 ianuarie Mercur este in zodia Varsatorului in mers direct: aveti idei originale si sunteti in mare forma in a lucra si a comunica cu cei din jur. Vreti ca totul sa se schimbe repede si bine!

Intre 5 si 8 ianuarie Mercur in Varsator isi incepe retrogradarea si va pune la treaba in diverse grupuri sociale, unde să poţi realiza diverse schimburi verbale şi intelectuale. Incercati sa va mentineti mintea deschisa fata de parerile si deciziile celor din jur.

Intre 9 si 26 ianuarie Mercur isi continua retrogradarea in Capricorn: este posibil sarecuperati anumite lipsuri in abilitatile profesionale si pentru asta veti comunica mai mult decat necesar, posibil chiar sa participati la cursuri si sa fiti nevoiti sa treceti si o testate.

Intre 26 ianuarie si 13 februarie Mercur revine in mers direct in Capricorn: Cu intelepciune, prestanta si rabdare iti refaci credibilitatea fata de persoanele cu care ai de-a face in mediul profesional. Siguranta de sine revine la nivelul potrivit.

VENUS are urmatoarele tranzite:

Pana in noaptea de 23 ianuarie Venus este in zodia Sagetatorului: sunteti aventurosi si dornici de experiente minunate cu persoana iubita, de la urcatul pe munte pana la calatorii in tari exotice. Nu este exclus sa mergeti impreuna si la o sala de fitness.

Din 3 ianuarie 2016 MARTE tranziteaza zodia Scorpionului, in propriul domiciliu: viata amoroasa si mai ales cea sexuala este stimulata la maxim si daca aveti déjà un partener(a) atunci aceasta va fi chiar exasperata de dorintele voastre de afectiune. In aceste momente se va vedea daca sunteti intr-adevar potriviti din punct de vedere sexual. Sunt favorizate activitatile stiintifice si cele de cercetare, dar si investigatiile mai mult sau mai putin secrete.

JUPITER tranziteaza zodia Fecioarei pana pe data de 9 septembrie 2016 si avantajeaza pe nativii din zodiile de pamant (Fecioara, Taur si Capricorn) dar si pe zodiile de pa axa mobila (Gemeni – Fecioara – Sagetator – Pesti). Jupiter in Fecioara va poate ajuta in activitatile practice, cu conditia ca totul sa fie legal si corect, altfel Jupiter isi arata puterea de justitiar si va pune la punct.

Pana pe 20 decembrie 2017 SATURN va tranzita zodia Sagetatorului: acest tranzit poate avea o influenta asupra relatiilor internationala, a limitarii drepturilor de a calatorii. Unele tari pot limita accesul strainilor pe teritoriul lor prin adoptarea unor legi ale imigratiei mai restrictive. Aplicarea legii va fi implacabila si vor fi pedepsiti cei care au incalcat legile in ultimii ani.  Este bine sa urmariti cum vor evolua lucrurile privind intoleranta religioasa si unele derapaje care pot duce la extremism. Asta nu inseamna ca acest tranzit nu va poate ajuta sa duceti pana la capat studiile aprofundate in domenii precum: relatii internationale, limbi straine, religie si filosofie, drept.

AXA NODURILOR LUNARE tranziteaza pana pe 8 mai 2017 AXA FECIOARA – PESTI si va incurajeaza sa fiti mai pragmatici, realisti si constienti de ceea ce se intampla in jurul vostru. Acordati ajutor celor din jur numai daca vi se cere dar fara a va prejudicia interesele proprii. Incercati sa fiti mai ordonati si aveti mai multa grija de sanatatea proprie si a celor apropiati.

Planetele grele sau lente au un rol mai putin important in viata vostra decat cele personale, pe scurt despre parcursul acestora: Din 4 februarie 2012 NEPTUN a intrat pentru 14 ani in zodia Pestilor, in domiciliu, acolo unde se simte foarte bine. URANUS tranziteaza zodia Berbecului pana pe 5 martie 2019. PLUTON tranziteaza zodia Capricornului pana pe 21 ianuarie 2024.

Va doresc tranzite favorabile!

Monica Lazar

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *