Traseul planetelor in februarie 2016

ZODIILE vedete ale lunii: VARSATOR si PESTI

SOARELE tranziteaza Zodia Varsatorului pana spre dimineata zilei de 19 februarie 2016, apoi tranziteaza zodia Pestilor pana spre dimineata zilei de 20 martie 2016.

LUNA tranziteaza zodiile asa cum sunt descrise mai jos:

2 februarie ora 17:50 – Luna intra in Sagetator

5 februarie la ora 02:44 – Luna intra in Capricorn

7 februarie la ora 08:50 – Luna intra in Varsator

9 februarie la ora 10:32 – Luna intra in Pesti

11 februarie la ora 11:55 – Luna intra in Berbec

13 februarie la ora 13:36 – Luna intra in Taur

15 februarie la ora 16:35 – Luna intra in Gemeni

17 februarie la ora 21:24 – Luna in Rac

20 februarie la ora 04:18 – Luna in Leu

22 februarie la ora 13:25 – Luna in Fecioara

25 februarie la ora 00:42 – Luna in Balanta

27 februarie ora 13:26 – Luna in Scorpion

LUNA NOUA in Varsator se intampla pe 8 februarie 2016 la 16:38 (ora locala a Romaniei). Cu aceasta ocazie intram si in noul an chinezesc, anul Maimutei de Foc.

LUNA PLINA in Fecioara se intampla pe 22 februarie 2016 la 20:19 (ora locala a Romaniei).

MERCUR are urmatoarele tranzite:

Pana pe 13 februarie Mercur este in Capricorn: Cu intelepciune, prestanta si rabdare iti refaci credibilitatea fata de persoanele cu care ai de-a face in mediul profesional. Siguranta de sine revine la nivelul potrivit.

Intre 14 si prima parte a zilei de 5 martie Mercur este in Varsator: Sunteti mai detasati si inventivi, iar spiritul de observatie este la un nivel de invidiat. Notati-va ideile care va trec prin cap.

Pana pe 5 martie MARTE tranziteaza zodia Scorpionului, in propriul domiciliu: viata amoroasa si mai ales cea sexuala este stimulata la maxim si daca aveti deja un partener(a) atunci aceasta va fi chiar exasperata de dorintele voastre de afectiune. In aceste momente se va vedea daca sunteti intr-adevar potriviti din punct de vedere sexual. Sunt favorizate activitatile stiintifice si cele de cercetare, dar si investigatiile mai mult sau mai putin secrete.

JUPITER tranziteaza zodia Fecioarei pana pe data de 9 septembrie 2016 si avantajeaza pe nativii din zodiile de pamant (Fecioara, Taur si Capricorn) dar si pe zodiile de pa axa mobila (Gemeni – Fecioara – Sagetator – Pesti). Jupiter in Fecioara va poate ajuta in activitatile practice, cu conditia ca totul sa fie legal si corect, altfel Jupiter isi arata puterea de justitiar si va pune la punct. Pana pe data de de 9 mai Jupiter este in mers aparent retrograd si va ajuta sa invatati din propriile experiente anumite lectii care au legatura cu credinta si pot aparea situatii cand sunt necesare anumite ajustari privind anumite proiecte de mare anvergura. In situatia in care calatoriti in aceste perioade incercati sa va organizati mai bine excursiile si nu va panicati daca va pierdeti bagajele. Veti invata sa nu va mai bazati pe ajutorul celorlalti si veti deveni mai adaptabili la realitate. Zodiile vizate sunt: Fecioara, Sagetator si Pesti.

Pana pe 20 decembrie 2017 SATURN va tranzita zodia Sagetatorului: acest tranzit poate avea o influenta asupra relatiilor internationala, a limitarii drepturilor de a calatorii. Unele tari pot limita accesul strainilor pe teritoriul lor prin adoptarea unor legi ale imigratiei mai restrictive. Aplicarea legii va fi implacabila si vor fi pedepsiti cei care au incalcat legile in ultimii ani.  Este bine sa urmariti cum vor evolua lucrurile privind intoleranta religioasa si unele derapaje care pot duce la extremism. Asta nu inseamna ca acest tranzit nu va poate ajuta sa duceti pana la capat studiile aprofundate in domenii precum: relatii internationale, limbi straine, religie si filosofie, drept. In perioada 26 martie – 13 august Saturn intra in mers aparent retrograd si veti veti resimti o incetinire sau chiar un blocaj in anumite activitati, depinde foarte mult in ce casa din harta natala retrogradeaza Saturn in tranzit, iar daca in acea casa Saturn intalneste si niste planete personale, atunci situatia se personalizeaza cu totul. Veti munci mai mult sau veti depune un efort mai mare in realizarea unor planuri, de asemenea nu sunt excluse anumite ajustari sau replanificari pentru o mai buna eficientizare. De obicei Saturn impune o mai buna organizare sau structurare a informatiei. Relatia cu anumite autoritati se complica, deci orice actiune, pentru a fi dusa la capat necesita rabdare si perseverenta din partea voastra. Si sa nu uitati, Saturn cere corectitudine in tot ceea ce faceti! Zodiile vizate sunt: Sagetator, Capricorn si Varsator.

AXA NODURILOR LUNARE tranziteaza pana pe 8 mai 2017 AXA FECIOARA – PESTI si va incurajeaza sa fiti mai pragmatici, realisti si constienti de ceea ce se intampla in jurul vostru. Acordati ajutor celor din jur numai daca vi se cere dar fara a va prejudicia interesele proprii. Incercati sa fiti mai ordonati si aveti mai multa grija de sanatatea proprie si a celor apropiati.

Planetele grele sau lente au un rol mai putin important in viata vostra decat cele personale, pe scurt despre parcursul acestora: Din 4 februarie 2012 NEPTUN a intrat pentru 14 ani in zodia Pestilor, in domiciliu, acolo unde se simte foarte bine. URANUS tranziteaza zodia Berbecului pana pe 5 martie 2019. PLUTON tranziteaza zodia Capricornului pana pe 21 ianuarie 2024.

Va doresc tranzite folositoare!

Monica Lazar

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *