Traseul planetelor in februarie 2015

ZODIILE vedete ale lunii: VARSATOR si PESTI.

SOARELE tranziteaza zodia Varsatorului pana pe 19 februarie, apoi acesta tranziteaza zodia Pestilor pana in dimineata zilei de 21 martie 2015.

LUNA tranziteaza zodiile asa cum sunt descrise mai jos:

2  februarie la ora 07:41 – Luna intra in Leu

5 februarie la ora 07:46 – Luna intra in Fecioara

7 februarie la ora 20:43 – Luna intra in Balanta

10 februarie la ora 09:05 – Luna intra in Scorpion

12 februarie la ora 18:46 – Luna intra in Sagetator

15 februarie la ora 00:24 – Luna intra in Capricorn

17 februarie la ora 14:13 – Luna intra in Varsator

19 februarie la ora 01:47 – Luna intra in Pesti

21 februarie la ora 01:13 – Luna intra in Berbec

23 februarie la ora 14: 28 – Luna intra in Taur

25 februarie la ora 06:54 – Luna intra in Gemeni

27 februarie la ora 14:49 – Luna in Rac

LUNA PLINA in Leu se intampla pe 4 februarie 2015 la 00 :09 (ora locala a Romaniei).

LUNA NOUA in Varsator se intampla pe 19 februarie la 00 :47 (ora locala a Romaniei).

Cu ocazia fazei de luna noua din luna aceasta intram in Anul nou chinezesc – Anul Caprei (sau a Oii) de Lemn si reprezinta prima zi de primavara in Calendarul Astrologic Chinezesc.

MERCUR are urmatoarele tranzite:

Pana pe 10 februarie – statie retrograd in Varsator

11 – 12 februarie – statie directa in Varsator

13 februarie – 13 martie – mers direct in Varsator

VENUS tranziteaza zodia Pestilor pana pe 20 februarie, apoi trece prin zodia Berbecului pana pe data de 17 martie 2015.

MARTE va tranzita zodia Pestilor pana spre dimineata zilei de 20 februarie 2015. Marte in zodia Pestilor si poate activa latura artistica a fiecaruia dintre voi. Atentie totusi la dependentele nocive cat si la sporturile practicate in apa. Apoi MARTE tranziteaza zodia Berbecului pana pe seara zilei de 31 martie, in domiciliul sau se va simti foarte bine, intalnind in calea sa planeta Venus, Uranus dar si Nodul Sud. Marte in Berbec va da curaj, dorinta de a face treaba, repede si bine dar si lipsa de rabdare.

JUPITER  tranziteaza pana la mijlocul anului 2015 zodia Leului si avantajeaza mai ales pe nativii din zodiile de foc (Leu, Berbec si Sagetator). Acum sunteti pusi in situatia de a va folosi creativitatea in realizarea personala.

SATURN tranziteaza zodia Sagetatorului pana pe 20 decembrie 2017  acest tranzit poate avea o influenta asupra relatiilor internationala, a limitarii drepturilor de a calatorii. Unele tari pot limita accesul strainilor pe teritoriul lor prin adoptarea unor legi ale imigratiei mai restrictive. Aplicarea legii va fi implacabila si vor fi pedepsiti cei care au incalcat legile in ultimii ani.  Este bine sa urmariti cum vor evolua lucrurile privind intoleranta religioasa si unele derapaje care pot duce la extremism. Asta nu inseamna ca acest tranzit nu va poate ajuta sa duceti pana la capat studiile aprofundate in domenii precum: relatii internationale, limbi straine, religie si filosofie, drept.

Planetele grele sau lente au un rol mai putin important in viata vostra decat cele personale, pe scurt despre parcursul acestora: Din 4 februarie 2012 NEPTUN a intrat pentru 14 ani in zodia Pestilor, in domiciliu, acolo unde se simte foarte bine. URANUS tranziteaza zodia Berbecului pana pe 5 martie 2019. PLUTON tranziteaza zodia Capricornului pana pe 21 ianuarie 2024.

Sa nu uitam ca astrologia traditionala a functioneaza foarte bine si este valoroasa de mii de ani dolosind doar cu cele 7 planete: Saturn, Jupiter, Marte, Soare, Venus, Mercur si Luna.

AXA NODURILOR LUNARE tranziteaza axa Balanta – Berbec pana in toamna anului 2015 si ne incurajeaza sa ne concentram la ceea ce avem de facut si mai ales sa fim atenti la felul cum ne comportam in relatiile personale.

Monica Lazar

Astrolog

omentarii la Traseul planetelor in februarie 2015

  1. mirela says:

    Buna ziua! Spuneti-mi si mie cand mai e luna in crestere si in fecioara, fiindca vreau sa-mi tai varfurile parului si stiu ca creste mai repede atunci. Pe februarie a fost. Cand e urmatoarea? Mi-am taiat din par pe 27 feb si cand m-am uitat la meteo pe tel, am vazut ca e in descrestere Luna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *