Traseul planetelor in august 2017

ZODIILE vedete ale lunii: LEU si FECIOARA

SOARELE intra in zodia FECIOAREI la data de 23 august 2017 la ora 01:21, ora locala a Romaniei.

LUNA tranziteaza zodiile asa cum sunt descrise mai jos:

1 august la ora 15:02 – Luna in Sagetator

4 august la ora 03:37 – Luna intra in Capricorn

6 august la ora 15:16 – Luna intra in Varsator

9 august la ora 00:56 – Luna intra in Pesti

11 august la ora 08:22 – Luna intra in Berbec

13 august la ora 13:40 – Luna intra in Taur

15 august la ora 17:07 – Luna intra in Gemeni

17 august la ora 19:13 – Luna intra in Rac

19 august la ora 20:55 – Luna in Leu

21 august la ora 23:25 – Luna in Fecioara

24 august la ora 04:05 – Luna in Balanta

26 august la ora 11:53 – Luna in Scorpion

28 august la ora 22:48 – Luna in Sagetator

31 august la ora 11:19 – Luna intra in Capricorn

FAZELE LUNII (ora locala a Romaniei):

LUNA PLINA in VARSATOR se intampla pe 7 august 2017 la 21:10 si cu aceasta ocazie avem si o Eclipsa partiala de Luna vizibila din Europa, Africa, Australia si o mare parte a Asiei de Sud si de Est.

LUNA NOUA in LEU se intampla pe 21 august 2017 la 21:30 si cu aceasta ocazie avem si o Eclipsa totala de Soare vizibila din Europa de vest, nord-estul Asiei, nord-vestul Africii, America de Nord, o parte din America de Sud, Pacific, Atlantic si Arctic.

PLANETE IN MERS APARENT RETROGRAD in aceasta luna sunt:

Pana pe 26 august SATURN in SAGETATOR este in mers aparent retrograd.

Ca regula generala, in perioadele de retrogradare a planetei SATURN veti resimti o incetinire sau chiar un blocaj in anumite activitati, depinde foarte mult in ce casa din harta natala retrogradeaza aceasta planeta. Veti munci mai mult sau veti depune un efort mai mare in realizarea unor planuri, de asemenea nu sunt excluse anumite ajustari sau replanificari pentru o mai buna eficientizare. De obicei Saturn impune o mai buna organizare sau structurare a informatiei. Relatia cu anumite autoritati se complica, deci orice actiune, pentru a fi dusa la capat necesita rabdare si perseverenta din partea voastra. Si sa nu uitati, Saturn cere corectitudine in tot ceea ce faceti! Zodiile vizate sunt nativii din CAPRICORN si VARSATOR dar si cei din zodia prin care retrogradeaza planeta respectiva, in acest caz SAGETATOR.

Mercur este in perioada de retrogradare intre 15 august si 4 septembrie in Fecioara si Leu.

Alte planete in mers aparent retrograd sunt NEPTUN, PLUTON iar URANUS incepand cu 5 august.

Sa ne reamintim etapele principale ale miscarii de retrogradare a unei planete:

Miscare directa – cel mai bun moment pentru a actiona, mai ales daca planeta se afla in domiciliu sau exaltare. Daca si LUNA este in crestere este si mai bine.

Statia de retrogradare – nu este momentul potrivit pentru a actiona, nu incepeti nicio activitate importanta, indiferent de domeniu.

Miscarea de retrogradare – nu initiati actiuni noi, ci doar reganditi, rectificati, reparati actiuni trecute care nu au iesit tocmai bine, este o perioada buna de replanficare si schimbare de strategii incepute anterior.

Statie directa – faceti incalzirea pentru actiuniile pe care le veti demara in perioada de miscare directa, o scurta recapitulare a ceea ce doriti sa faceti nu ar strica. Daca si LUNA este in crestere este si mai bine.

Tranzitele planetei MERCUR: Incepand cu 26 iulie 02:41 MERCUR intra in zodia FECIOAREI. Iata ciclul de retrogradare a planetei:

Mercur in mers direct in Fecioara intre 26 iulie si 13 august;

Mercur in statie retrograda in Fecioara in 13 si 14 august;

Mercur in mers aparent retrograd in Fecioara intre 14 si 31 august;

Mercur in mers aparent retrograd in Leu intre 1 si 4 septembrie;

Mercur in statie directa in Leu 4 si 5 septembrie;

Mercur in mers direct in Leu intre 6 si 11 septembrie;

Mercur in mers direct in Fecioara intre 11 si 30 septembrie.

In perioadele de retrogradare a planetei Mercur sunt afectate in general comunicarea, comunicatiile (pe orice cale), aparatele care se alimenteaza cu energie dar si gandirea si logica va poate juca feste. In general ceea ce doriti sa transmiteti nu e bine inteles sau este inteles gresit cu totul, iar de aici pot aparea controverse si discutii in contradictoriu. Tranzactiile importante in aceste perioade este bine sa fie amanate, iar daca sunteti pusi in situatia de a semna un contract sau un document important este de preferat sa cititi cu mare atentie tot textul, iar daca nu intelegeti ceva atunci intrebati un specialist in domeniu;l respectiv (avocat, consilier, contabil etc).

Tranzitele planetei VENUS: Intre 1 si 26 august VENUS tranziteaza zodia RACULUI. Intre 27 august si 20 septembrie VENUS tranziteaza zodia LEULUI.

Tranzitele planetei MARTE: Pana pe 5 septembrie MARTE tranziteaza zodia LEULUI.

JUPITER tranziteaza zodia BALANTEI si avantajeaza nativii din zodiile de aer (Balanta, Gemeni si Varsator) dar si pe zodiile de pe axa cardinala (Berbec – Rac – Balanta – Capricorn). Jupiter in Balanta va aduce o preocupare si mai mare privind sistemul judiciar si cel legislativ, dar si dorinta de a folosi diplomatia ca arma de convingere a propriilor idei si proiecte. Accentul pe relatiile interumane se va accentua, dar asta nu inseamna ca se va ajunge si la un echilibru. Acest tranzit se mentine pana pe 10 octombrie 2017, ora 16:21.

SATURN in SAGETATOR va ajuta sa invatati ceva nou, sa va dezvoltati pe mai multe planuri, sa fiti mai disciplinati fara sa va pierdeti entuziasmul.

Pana pe 7 noiembrie 2018 AXA NODURILOR LUNARE tranziteaza AXA LEU-VARSATOR si ii pune la treaba mai ales pe nativii zodiei LEU, in dezvoltarea unor abilitati noi si folosirea creativitatii si a talentelor.

PLANETELE LENTE au un rol mai putin important in viata de zi cu zi, aducand schimbari lente, cu efecte pe termen lung si cu impact mai degraba asupra generatiilor:

NEPTUN tranziteaza zodia PESTILOR pana pe 30 martie 2025 ora 13:59, in domiciliu, acolo unde se simte foarte bine.

URANUS tranziteaza zodia BERBECULUI pana pe 6 martie 2019 ora 10:26.

PLUTON tranziteaza zodia CAPRICORNULUI pana pe 23 martie 2024, ora 14:14.

Daca doriti sa aflati mai multe despre astrologie si subiectele de interes pentru voi, imi puteti scrie un mesaj de pe acest site. Vedeti mai jos o rubrica speciala.

Va doresc tranzite favorabile!

Monica Lazar

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *