Tipuri de relatii si identificarea lor in harta natala

Pe harta natala a fiecarei persoane exista raspunsul corect al modului natural in care fiecare persoana isi poate manifesta dragostea in maniera cea mai favorabila posibil. Cand o persoana se gaseste intr-un impas sentimental isi poate gasi echilibru si raspunsul intorcandu-se la informatiile prezente in harta natala. Astfel, indiferent de sexul fiecaruia dintre voi este bine sa stiti ca exista mai multe tipuri de relatii sentimentale pe care fiecare le puteti experimenta in viata, in cautarea unei relatii fericite. Astfel prin descrierile de mai jos va puteti indentifica usor in ce tip de relatie sunteti implicati in prezent:

Relatie specifica casei a 3-a, mercuriana: descrie o relatie destul de superficiala bazata pe comunicare. Emotiile nu sunt foarte importante si de aceea ele nu pot afecta relatia in mod direct. Motivatiile principale a unei astfel de relatii sunt curiozitatea, dorinta de a face comparatie dar si nevoia de diversitate. Cei predispusi la o astfel de relatie sunt nativii nascuti in Gemeni, Fecioara si Varsator sau cei nascuti cu ascendentul in aceste zodii.

Relatie specifica casei a 5-a, solara: descrie o relatie vesela, deschisa, plina de energie si dorinta de afirmare in cardrul relatiei. Principala motivatie si atractie a unei astfel de relatie este atractia sexuala si cunoasterea empirica, prin experiment. Cei predispusi la o astfel de relatie sunt nativii nascuti in Leu si Berbec sau cei nascuti cu ascendentul in aceste zodii.

Relatie specifica casei a 7-a, venusiana: descrie o relatie bazata pe cooperare si productivitate prin satisfacerea nevoilor emotionale si mentale. Aici se poate manifesta in varianta cea mai fericita si o casatorie, in intelesul ei cel mai traditional. Cei predispusi la o astfel de relatie sunt nativii nascuti in Taur, Balanta si Pesti sau cei nascuti cu ascendentul in aceste zodii.

Relatie specifica casei a 8-a, martiana: descrie o relatie bazata pe nevoile emotionale, mai ales cele care satisfac securitatea materiala si emotionala a cuplului. Cei predispusi la o astfel de relatie sunt nativii nascuti in Berbec, Scorpion si Capricorn sau cei nascuti cu ascendentul in aceste zodii.

Relatie specifica casei a 9-a, jupiteriana: descrie o relatie bazata pe nevoi de progres comun si de intelegere a lumii, cuplul dorind sa isi depaseasca conditia. Acest gen de relatie favorizeaza studiile, calatoriile si un drum spiritual comun. Cei predispusi la o astfel de relatie sunt nativii nascuti in Rac, Sagetator si Pesti sau cei nascuti cu ascendentul in aceste zodii.

Relatie specifica casei a 11-a, saturniana: descrie o relatie bazata pe asociere pe baza unor interese si scopuri comune. Chiar daca emotiile sunt prezente totusi relatia mentala este mai puternica, as putea spune chiar o relatie pragmatica. Cei predispusi la o astfel de relatie sunt nativii nascuti in Balanta, Capricorn si Varsator sau cei nascuti cu ascendentul in aceste zodii.

In viata puteti manifesta tipologii de relatii mixte deoarece in harta fiecaruia dintre voi veti regasi o combinatie diversa dintre zodia de nastere si ascendent.

Monica Lazar

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *