Luna si relatiile: episodul 3

In acest episode vedem cum functioneaza energiile lunare pentru urmatoarele semne zodiacale:

Luna in Balanta:  Credeti ca fara un partener nu sunteti completi iar viata este fara sens. Iar pentru a gasi un partener sunteti dispusi sa faceti compromisuri majore, ceea ce nu va aduce o viata multumitoare. Doar o sa va incarcati cu frustrari si nemultumiri, chiar daca aveti un partener. Si asa va captusiti, in timp cu o atitudine pasiv agresiva care nu o sa va ajute deloc in relatiile cu partenerul de viata. Relational vorbind este foarte posibil sa treceti prin mai multe experiente, cu diversi parteneri pana cand o sa realizati ce trebuie facut pentru a avea o relatie sanatoasa. Poate fi un drum lung si plin de suferinta, dar se pare ca numai asa veti intelege intr-o zi ca atitudinea voastra nu va ajuta sa fiti fericiti in nicio relatie.

Este bine s ava cultivati increderea in sine sis a intelegeti ca un partener va iubeste pentru ceea ce sunteti in mod natural, nu pentru ceea ce deveniti ca sa-I faceti pe plac.

Luna in Scorpion: Cautati pasiunea si senzatiile tari in relatii si de multe ori emotiile va face sa derapati. De fapt este vorba de frica de a pierde controlul asupra mediului inconjurator, indiferent daca este vorba de oameni sau altceva. Aveti nevoie de o transformare interioara, emotionala pentru a scapa de aceste frici. Invatati sa va acceptati asa cum sunteti si folositi-va imensa energie in activitati constructive, fara sa fie nevoie sa ii dominati sis a ii manipulati pe cei din jur. A detine controlul sau a avea dreptate tot timpul nu este un scop in viata, mai bine deveniti constienti de nevoile voastre reale si exprimati-va creative si deschis fara s ava fie frica ca pierdeti ceva sau pe cineva.

Luna in Sagetator: Va plictisiti destul de repede intr-o relatie, indiferent cat de multi va iubiti partenerul, mai ales daca acesta incepe s ava puna anumite restrictii de spatiu si timp. Pur si simplu nu puteti accepta limitarile puse de cei din jur, indiferent ce fel de relatie aveti cu acestia. Avand o natura sociabila, energica si cu dorinta de a se dezvolta permanent, pe toate planurile aveti tendinta sa fugiti de oameni si situatii care va limiteaza spiritual de libertate. Adevarata libertate este o stare a constintei si nu neaparat ceva material care sa tine de spatiu si timp, limitarile de care fugiti sunt trecatoare si iluzorii, daca aveti putina rabdare veti vedea ca de fapt nimeni nu va limiteaza.

In episodul urmator, care va fi si ultimul din aceasta serie, va voi prezenta Luna in semnele Capricorn, Varsator si Pesti.

Monica Lazar

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *