Evenimente importante intamplate in luna februarie in Romania si influenta astrelor

Este important sa stim de ce anumite evenimente s-au intamplat intr-un anumit moment si sa analizam tranzitele majore pentru a le intelege influenta pentru a putea analiza in timp posibilitatea repetarii unor evenimente asemanatoare.

Continuam analiza cu evenimente importante intamplate in istoria Romaniei in luna februarie, indiferent de anul aparitiei evenimentului. Iata un eveniment important, care a marcat istoria tarii, si mai ales pe locuitorii sai:

9 februarie 1929 – Romania, Polinia, Letonia, Estonia si URSS au semnat Protocolul Litvinov: Protocolul Litvinov a fost semnat la Moscova de guvernele tarilor amintite mai sus, la care s-au alăturat ulterior, Turcia si Lituania, venea in ideea de mentinere a pacii prin renuntarea la razboi ca instrument al politicii nationale. In cadrul Protocolului, Maxim Maximovici Litvinov (pe numele sau adevărat Mayer Walach Finkelstein Litvinov, adjunctul Comisariatului Poporului pentru Afacerile Externe în perioada 1918-1929) facând referire la situatia României, a subliniat ca : „Faptul ca printre noi se gaseste, in calitate de semnatar al Protocolului, reprezentantul unui stat cu care Uniunea Sovietica nu are relatii diplomatice si cu care exista vechi şi serioase diferende care n-au fost solutionate si pe care prezentul Protocol nu le solutioneaza, nu este decat proba complementara a spritului de pace de care este animata Uniunea Sovietica.”

De ce atata propagandă dusa de Maxim Litvinov pentru crearea unui astfel de document? Am spune ca intrebarea isi gaseste raspunsul in mentionatul slogan al propagandei sovietice „lupta pentru pace”. Acesta a fost instrumentul prin care diplomatia sovietica, abila si rabdatoare, a incercat si reusit in acelasi timp sa creeze iluzia ca nu doreste altceva decat pacea. In plasa acestei iluzii au căzut multi diplomaţi europeni, intre care si Nicolae Titulescu care a avut prea mare incredere in validitatea documentelor semnate. In mod cert, URSS dorea ca prin aceasta politica sa atraga creditele statelor occidentale, indiferent de discrepantele dintre diferitele sectoare, simtind nevoia continua de a se inarma.

Nimic nou sub soare, nu-i asa? De atunci si pana in prezent situatia nu s-a schimbat! Numai Occidentul se pare ca a ramas la fel de naiv si dependent de resursele naturale ale Rusiei!

Romania ce a invatat din istoria relatiei cu Rusia?

Configuratii astrologice:

Luna Noua in Varsator in conjunctie cu Mercur Retrograd: se stie ca ar trebui evitata semnarea oricarui contract sau tratat atunci cand Mercur este retrograd, fiind si in semn fix vrajeala ruseasca a reusit sa se infiltreze in capul diplomatilor naivi.

Saturn in Sagetator in opozitie cu Marte in Gemeni: Marte intr-un semn de aer ne arata cum vorbele si intelegerile semnate cu planeta razboiului in condei si cu constrangerile lui Saturn in semnul care ar trebui sa ne aduca numai beneficii in relatiile internationale, ne duce de fapt catre un ditamai conflict international.

Saturn in Sagetator in cuadratura cu Venus si Uranus in Berbec: sub un slogan benefic  „lupta pentru pace” (Venus) dar care e plasat in semnul stapanit de Marte (in Berbec), care se afla si langa Uranus (care aduce evenimente neasteptate si bruste) si cu Saturn in Sagetator, care numai despre intelegere intre popoare nu poate fi vorba.

Pluton in Rac in cuadratura cu Venus si Uranus in Berbec: Lupta subversiva pentru putere, sub aparenta unui mesaj benefic pentru popoarele tarilor implicate nu va duce la nimic bun, asa cum s-a vazut in istoria relatiilor cu Rusia.

Naivitatea si lipsa de viziune si strategie pe termen lung va costa mult Europa, in cazul nostru Uniunea Europeana. Evenimentele ce vor urma ne vor arata realitatea asa cum e.

Acesta reprezinta ultimul articol din seria evenimentelor importante in care Romania a fost implicata de-a lungul istoriei sale.

Va urma!

Monica Lazar

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *