Casa a XI-a in harta natala: semnificatii si sfaturi practice

Casa a XI-a reprezinta casa prietenilor, sperantelor, experientelor colective prin intermediul afiliatilor de grup, a relatiilor cu oamenii intr-un sens mai larg, mai impersonal.  Sperantele voastre pentru un viitor mai bun. Nevoia de a gasi pe cei care gandesc asemenea voua pentru a merge impreuna sau nevoia de a va separa si identifica ca indivizi. Experientele din lume care va schimba modul de a gandi despre societate ca un intreg si propriul vostru loc in aceasta lume.

Daca aveti in aceasta casa cel putin trei planete personale atunci veti primi un ajutor suplimentar care va poate ajuta in viata. Pe scurt sa vedem ce influenta are fiecare planeta personala atunci cand este situata in aceasta casa de pe harta natala:

 Soarele in casa a XI -a: Sunteti sociabili si va faceti foarte usor prieteni noi. Va simtiti cel mai bine in mijlocul prietenilor iar succesul in viata il dobanditi cu ajutorul celorlalti (prieteni, protectori, persoane cu expertiza si pozitie sociala). Sunteti onesti si prietenori, de aceea va integrati foarte usor in asociatii, organizatii de diverse categorii. Sunteti foarte potriviti pentru munca in echipa.

Luna in casa a XI -a: Va implicati emotional in relatiile de prietenie si aveti tendinta sa va atasati prea mult de prieteni si grupuri diverse. Va cautati securitatea emotionala in relatiile de prietenie si suferiti atunci cand va despartiti de un prieten. Avantajul este ca aveti destui prieteni care va poate ajuta la nevoie, atat emotional cat si financiar.

Mercur in casa a XI -a: Comunicarea cu prietenii este importanta pentru voi, de aceea simtiti nevoia sa schimbati pareri si idei cu acestia. Preferati sa studiati in grup si aveti tendinta sa va lipiti de grupuri cu aceleasi interese si pasiuni ca ale voastre.

Venus in casa a XI -a: Atrageti prieteni si grupuri, de aceea puteti avea rol de mediator in orice echipa sau grup. In cazul barbatilor, acestia isi pot gasi iubirea din randul  grupurilor si prietenilor.

Marte in casa a XI -a: Va doriti cu ardoare sa aveti prieteni si chiar puteti sa deveniti leaderul diverselor echipe si organizatii. Va place sa luati decizii si sa puneti oamenii la treaba.In cazul femeilor, acestea isi pot gasi iubirea din randul  grupurilor si prietenilor.

Jupiter in casa a XI -a: Aveti prieteni multi si aveti abilitatea sa inspirati grupuri mari de oameni. Idealurile si proiectele voastre sunt foarte importante in cautarea vocatiei, in aceasta viata.

Saturn in casa a XI -a: Preferati prieteni mai putini dar de calitate mai buna. Nu va imprieteniti usor, preferati sa asteptati o perioada pentru a vedea ce fel de persoana isi doreste sa intre in cercul vostru de prieteni. Sunteti atrasi de persoane mai invarsta sau de cele mai intelepte, cu experienta de viata din care sa aveti ce invata.

Daca nu este nicio planeta in aceasta casa, atunci va uitati la planeta care stapaneste casa (mai bine zis stapana zodiei din casa respectiva). De exemplu, casa a XI-a se afla in zodia Taurului. Planeta care stapaneste aceasta zodie este Venus. Va uitati unde este plasata planeta Venus pe harta natala si ce aspecte formeaza aceasta cu alte planete.

Va urma!

Monica Lazar

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *