BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti
Horoscop lunar de dragoste
Zodia Varsator, luna iulie

Energia risipita in cautarea si manifestarea iubirii adevarate este maxima in aceasta perioada si ,desi acest lucru va poate predispune la ceva conflicte suplimentare cu potentialii parteneri este bine sa pastrati o limita, avand increderea ca veti gasi solutii pentru orice situatie.
Minunea romantei voastre poate dura mai mult mai ales daca sunteti dispus la sacrificii in aceasta directie iar sensul acestei povesti mai ales acum este cu siguranta pretuirea a tot ceea ce inseamna ideal amoros.

Aspectele conexe ale vietii va pot aduce mai multe obstacole dificile dar in permanenta veti gasi resurse prin care sa compensati aceste neplaceri prin raportarea la propria poveste de amor, cu singura conditie ca aceasta sa aiba loc intr-un mod triumfator, plin de incredere si initiativa , deoarece o conditie esentiala a succesului este credinta in faptul ca meritati sa va bucurati pe deplin de ceea ce este deja al vostru.

Uneori inventivitatea deosebit de indrazneata de care dati dovada atunci cand vreti sa manifestati cu orice pret si sa experimentati bucuriile iubirii se manifesta in plan material prin sanctiuni pe care le primiti la adresa capacitatii voastre de a trata cu intelepciune conceptul de devotament asa ca mai ales atunci cand va aflati in vazul lumii este bine sa fiti precauti in raport cu astfel de aspecte ale iubirii.

Partenera va recunoaste iubirea uriasa de care dati dovada la adresa ei si mai ales in ultima perioada veti avea ocazia sa vedeti ca nici o ipostaza nu este mai fericita in dragoste decat cea in care permiteti unei persoane convinse sa va invaluiasca cu energia ei iubitoare deosebit de inalta.
Gandul va sta de multe ori la cum sa va faceti mai bine treaba si astfel aveti tendinta de a uita de iubire sau de a o plasa dupa celelalte obligatii din societate astfel ca este bine sa retineti ca o perioada de moment ceva mai activa in alte sectoare ale vietii nu trebuie sa va umbreasca iubirea sau sa o arunce in afara cutiutei cu lucruri de importanta vitala pentru voi ,ca si contributoare la armonia , sanatatea trupului si a sufletului vostru.

Luna aceasta problema voastra ca si partener de relatie amoroasa sau chiar de viata capata accente de importanta maxima si este bine sa va concentrati pe a va clarifica statutul vostru in acest sens si a relua eventualele aspecte ramase nerezolvate din trecut, apoi bineinteles va puteti invita linistit partenera la dans, pentru ca sigur nu veti fi refuzat, daca nu v-a luat-o chiar ea inainte de nerabdare.

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru Varsator dar si horoscopul zilnic

Vrei sa afli horoscopul lunar pentru alta zodie? Alege din lista de mai jos. Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti |

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.