BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti
Horoscop lunar de dragoste
Zodia Scorpion, luna februarie

Sunteti in continuare preocupat de cariera si bani , desi lucrurile progreseaza in aceste domenii mai degraba lent si previzibil, cand la orizont ar putea aparea o provocare amoroasa de acolo de unde va asteptati mai putin si care, cel mai probabil va va starni curiozitatea.

Atunci cand persoana iubita pare ca nu da totul, sunteti impins de la spate de uraganul pornirilor agresiv-ajustative in directia acesteia, insa chiar daca furia voastra de moment da rezultate, pe viitor roata s-ar putea invarti, caci nimeni nu este dispus sa suporte o stare de tensiune la infinit, asa ca ar fi bine sa gasiti modalitatea optima de a degaja atmosfera dupa astfel de momente mai putin placute.

De data asta nu acceptati nici o amanare atunci cand va vin noi idei de experimentare si expansiune a timpului intim petrecut alaturi de persoana iubita, asa ca informati-va din timp partenerul de intentiile voastre pentru a nu fi luata total pe nepregatite.

Sunteti rece in comunicare si acest lucru poate fi o varianta buna pentru a tempera putin din elanul partenerei, insa pe termen lung nu uitati sa reventi la normal, pentru ca altfel comportamentul vostru va fi catalogat drept nedrept si veti fi taxat in consecinta de aceasta.

Studiati mai mult tehnicile amoroase in aceasta perioada si va ganditi cum v-ati putea pune in valoare mai bine masculinitatea, insa puteti constata ca acasa, acest lucru conteaza mai putin, caci simpla voastra atitudine nu tine loc de rezolvarea efectiva a problemelor ce ameninta siguranta sau stabilitatea caminului, asa ca ar fi de preferat sa nu jucati murdar tocmai pe seama celor pe care ii iubiti cu adevarat.

Gandurile nonconformiste nu va dau pace nici in dragoste, insa daca veti fi sinceri cu voi veti descoperi ca tot ceea ce va doriti este sa experimentati anumite aspecte intime pe care n-ati avut ocazia sa le savurati pana acum, insa sunteti convinsi ca acest lucru nu face parte si din curiozitatile partenerei voastre actuale?

Zona emotiva de actiune amoroasa va poate trimite cu gandul la a va cauta de lucru in plus pe la munca, insa chiar si atunci cand aveti treaba gandurile tot va dau greu pace, astfel ca bine ar fi sa rezolvati problemele si sa nu mai lungiti procesul , va fi loc pentru mai multe bucurii ale dragostei dupa ce veti permite sa se astearna linistea in relatia voastra de iubire.

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru Scorpion dar si horoscopul zilnic

Vrei sa afli horoscopul lunar pentru alta zodie? Alege din lista de mai jos. Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti |

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.