BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti
Horoscop lunar de dragoste
Zodia Sagetator, luna iulie

Timpul pe care il petreceti alaturi de persona iubita va fi, in ciuda unei eventuale opozitii a voastre , mai voluminos decat cel planificat initial , asa ca asteptati-va ca lucrurile sa se lungeasca si sa aveti parte de clipe puternic emotional-afective in aceasta luna.
Iubitul va poate influenta ceva mai mult in bine in stabilirea raporturilor pe care le aveti cu gasca voastra de prieteni si chiar daca initial aveti impresia ca se baga acolo unde nu ii fierbe oala si va pune in pericol libertatea personala de care aveti nevoie, de multe ori parerile din exterior si venite din partea unei persoane care va iubeste veti constata ca sunt mult mai potrivite cu situatia reala asa ca tineti cont de parerea acestuia, el nu va poate veni decat in ajutor, indiferent de turnura pe care mai apoi o pot lua lucrurile.

Veselia alaturi de partenera voastra se imbina cu certurile si uneori pare ca singura solutie ar fi tacerea, astfel ca in loc de a reactiona si voi si a intretine dezechilibrul va puteti imagina ca astupati zona de conflict cu un val de liniste ce pastreaza viabila pentru momonetul prezent doar bucuria si bunastarea in doi.

Motivele ce tin de imaginea de sine ca statut social par sa se amestece cu deciziile de a reveni asupra unei partenere de viata , si desi iubirea invinge orice bariere, fiti convins ca inainte de a actiona ceea ce aveti de gand sa faceti este acelasi lucru cu ceea ce ganditi si ceea ce spuneti, pentru a nu avea de suferit pe viitor.

Calatorului ii sade bine cu drumul, spune o expresie mostenita din batrani si ea va defineste maximal in aceasta perioada, asa ca puteti sa va „rapiti’ jumatatea pentru o excursie de neuitat sau pentru o aventura in doi care sa va scoata din cotidian, cu siguranta veti gasi apoi aprecieri romantice pe masura in raport cu roseata din obraji ce va va curpinde.
Dorul de duca va apuca in urma unor dispute emotionale cu persona iubita si ar fi bine sa va ganditi de doua ori inainte de a face un pas decisiv in aceasta directie, rareori veti mai fi primit apoi inapoi in aceleasi conditii.

Atunci cand comunicarea cu partenera de viata sufera puteti incerca sa aduceti argumente simple care vin direct din adancurile simtirilor voastre, in discutiile in contradictoriu cea mai anevoioasa este reconcilierea atunci cand fiecare incearca sa ascunda in spatele cuvintelor pompoase niste adevaruri care pot fi comunicate mult mai simplu si mai eficient.

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru Sagetator dar si horoscopul zilnic

Vrei sa afli horoscopul lunar pentru alta zodie? Alege din lista de mai jos. Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti |

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.