BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti
Horoscop lunar de dragoste
Zodia Fecioara, luna iulie

Norocul va surade luna aceasta si in dragoste si chiar daca de obicei nu sunteti cele mai optimiste persoane de pe fata pamantului veti putea observa ca aceasta luna va aduce motive suplimentare de bucurie mai ales in acest domeniu al vietii.

Vindecarile emotionale se fac mai degraba in aceasta perioada prin intermediul comunicarii, asa ca va puteti concentra mai mult spre a supune dezbaterii alaturi de partenerul vostru a aspectelor relatiei voastre ce sunt departe inca de a fi ideale, dar aveti grija sa nu fiti exagerat de critica la adresa acestuia si pastrati un fundal al iubirii si respectului reciproc.
Situatiile de viata va pot aduce sub presiunea de a impaca capra si varza atunci cand partenera voastra se afla in mijlocul unei discutii contradictorii in cadrul gastii voastre de prieteni , iar aici intelepciunea voastra poate ajuta si veti putea observa ca initiativa voastra in acest sens va avea parte de o apreciere pe masura atunci cand apele se vor linisti.

Viata complexa pe care o aveti in fiecare zi va aduce acum in postura de a pretui si mai mult clipele de iubire pe care le petreceti in compania persoanei iubite si puteti constata cu aceasta ocazie cat de mult conteaza sa ai alaturi de cine impartasi in interconectare totala emotia si bucuriile unei povesti frumoase de dragoste.

Este timpul pentru noi aventuri senzuale sub lumina reflectoarelor de noapte asa ca aveti ocazia sa va aduceti aminte cum erau vremurile in care nimic nu va scapa atunci cand era vorba de o noua aventura amoroasa dublata de profunde experiente senzuale.
Luna aceasta la orizont apare o persoana suspecta de a fi partenerul ideal insa aparentele uneori inseala asa ca va trebui sa indrazniti sa intrati in detalii daca vreti sa va convingeti ce aveti de fapt in fata ochilor si a nu regreta mai tarziu ca nu ati mers pana la capat pentru iubire, atunci cand chiar era cazul.

De multe ori va asteptati ca bunastarea relatiei voastre sa se ajute cu cei apropiati insa de data asta o mana de ajutor si bucurie a interactiunii poate veni chiar de peste hotare, atata timp cat este vorba de cunostinte mai vechi sau prieteni care pot pune indiferent de situatie degetul pe rana.

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru Fecioara dar si horoscopul zilnic

Vrei sa afli horoscopul lunar pentru alta zodie? Alege din lista de mai jos. Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti |

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.