BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti
Horoscop lunar de dragoste
Zodia Capricorn, luna februarie

Apele se mai linistesc in aceasta luna in ceea ce priveste agitatia voastra in dragoste si ceea ce parea ca se duce pe apa sambetei acum ceva vreme capata o noua dimensiune in ochii vostri, fapt ce va entuziasmeaza peste masura.

Suneti mai dispus sa aveti ochi pentru arta si frumos in iubire in aceasta luna si veti putea da dovada de maiestrie in dragoste, mai ales datorita faptului ca ati suferit mult in ultima perioada iar acest lucru v-a crescut doza de cumpatare si intelepciune.

Va pricepeti la luat decizii in conditii de apasare financiara iar acest lucru va este benefic in dragoste, atunci cand claritatea voastra vine sa aseze calmul acolo unde partenerul se ingrijoreaza peste masura,puteti fi mandra ca aveti aceste mici impulsuri motivante la adresa persoanei iubite.

Daca in trecut ati fost supus agresivitatii verbale a partenerei, acum ati putea fi invitat de aceasta la testarea unor altfel de limite, de data asta ceva mai placute simturilor voastre, asa ca fiti pregatit sa iesiti in fata nu doar cu performantele voastre in cariera, ci si cu cele din dormitor, intr-un fel sau altul acestea ar putea iesi acum mai usor la iveala.

Va ganditi ca tehnologia ar putea avea o utilitate si in dragoste atunci cand un nou dispozitiv aparut pe piata ar putea sa va ajute sa folositi timpii morti de la servici pentru a comunica eficient cu persoana iubita, insa nu abuzati de acest beneficiu pentru a nu fi nevoiti sa va cautati apoi un alt colectiv de colegi de munca.

Gandirea inteleapta va ajuta sa comunicari eficient si astfel sa va aratati devotamentul fata de familie si cei apropiati, dar mai ales fata de persoana iubita si din putinul pe care il aveti, veti putea sa va sustineti iubita sa treaca peste momentele ceva mai dificile, iar in acest sens veti descoperi cat de mult conteaza in iubire o vorba calda rostita din adancul inimii.

Atunci cand exagerati in dragoste, plata nu poate intarzia prea mult, iar pe acest fundal astral ea vine ceva mai repede, asa ca excluzand situatia in care doriti sa fiti aratati cu degetul ca departandu-va intr-un mod aproape grotesc de idealul pe care tot voi il declarati cu voiosie ca fiind recomandat in dragoste, evitati sa fiti egoist tocmai acum in raport cu persoana iubita, o relatie inseamna in primul rand un parteneriat real in fata greutatilor vietii.

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru Capricorn dar si horoscopul zilnic

Vrei sa afli horoscopul lunar pentru alta zodie? Alege din lista de mai jos. Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti |

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.