BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti
Horoscop lunar de dragoste
Zodia Balanta, luna iulie

Tensiunile relationale pot avea de multe ori si cauze financiare si ar fi recomandat sa separati cele doua aspecte pe cat posibil, pentru ca daca in ceea ce priveste aspectele materiale acestea fluctueaza in permanenta, in dragoste lucrurile sunt ceva mai stabile, intrucat rareori o mare iubire poate fi usor inlocuita.
Simtiti nevoia de a evada si daca s-ar putea v-ati face pe loc bagajele si ati disparea alaturi de persoana iubita intr-un peisaj de vis, departe de cotidian si de grijile aferente vietii de zi cu zi asa ca dati-va silinta si faceti tot posibilul de a gasi macar cateva zile in care sa va realizati visele alaturi de persoana iubita.

Desi iubirea in forma ei romantica este prezenta in mare masura in viata voastra , va este de multe ori deosebit de dificil sa faceti anumite alegeri si chiar daca o activitate relaxanta sau o noua interactiune cu persoana iubita va da incredere ca va fi bine, doar implicarea voastra totala va fi cea care veti simti ca va garanteaza un succes de lunga durata.

Uneori o comunicare pe care o considerati perfecta in raport cu partenerul vostru include un bagaj ceva mai consistent de ascunzisuri si strategii bazate pe compromis verbal , astfel ca poate uneori a pune punctul pe i desi este ceva mai neplacut poate sa va aduca beneficii mult mai consistente decat va imaginati la prima vedere.

Focul iubirii nu poate fi inlocuit de nici o alta senzatie si mai ales atunci cand sentimentele voastre se impart in mai multe directii veti vedea ca desi telenovela vietii voastre amoroase se complica la nesfarsit, atunci cand reusiti sa fiti sincer cu voi in intimitate, lucrurile sunt de fapt mult mai simple si foarte clare.
Noi experiente de asternut va pot aduce o mai buna perceptie a unor aspecte ce tin de legatura dintre relaxare si bucurie senzuala si daca va veti permite aceasta noua abordare veti vedea ca raiul amoros poate fi adus , ce-i drept cu ceva truda, pana in bratele voastre in care nu mai are parte de patima in imbratisare doar perna.

Uneori aveti impresia ca lumea are ceva cu voi fiindca mereu sunteti bagata in seama chiar mai mult decat este cazul, desi in acelasi timp nu va displace acest lucru, in realitate insa este vorba de faptul ca sunteti expusa, deoarece o relatie de amor ce tinde spre perfectiune este in acelasi timp completa si transmite acest lucru la nivel subtil si in jurul vostru.

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru Balanta dar si horoscopul zilnic

Vrei sa afli horoscopul lunar pentru alta zodie? Alege din lista de mai jos. Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti |

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.