BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Varsator si Taur

60%

Venus alaturi de Uranus va incurajeaza originalitatea. Taurii va pot ajuta mai tarziu in viata si influenteaza domeniile cu privire la casa siguranta proprietate si autoritatea unui parinte. Taurul va poate infuria iar dumneavoastra va veti deziluziona din cauza condiitilor curente. Ei va fac sa calcati pe teren nou si va doriti mai multa libertate pentru a face lucruri care va aduc confortul acasa. Partea buna din aceasta asociere este improspatarea relatiei ceea ce duce la noi drumuri si eforturi.

Taurul va ajuta sa acceptati si sa indepliniti responsabilitatile. In orice afacere legata de proprietate Taurul va este benefic. Va ajuta sa fiti cu picioarele pe pamant. Cele doua zodii nu par sa se inteleaga prea bine pentru ca amandoi sunteti puternici si determinati, dar compromisuri inteligente pot fi facute daca sunt necesare. Cu Taurul cautati dar poate nu destul de mult. Apare tendinta de a fi impacientat. Combinatia dintre Uranus si Venus este una romantica. Veti experimenta valuri de emotii.

Taurul va ajuta in tranzactiile bancare. Ambitiile sunt stimulate si veti avea incredere in ceea ce faceti si veti obtine suport financiar. In relatia personala aceasta echipa ar putea lasa multe de dorit. Ar putea fi atractie instanta, dar s-ar putea sa nu fie de lunga durata. Sansele de succes aici nu pot fi descrise mai bine de 60%. Multe depind de Taurul care este implicat in relatie.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.