BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Varsator si Scorpion

85%

Scorpionul influenteaza domeniile cu privire la carieram ambitii personalem pozitia in comunitate si onoruri. Pluto alaturi de Uranus semnifica un fel de siguranta confort si lux unic nu cel obisnuit.

Relatia nu pare a fi favorabila,dar intre voi exista atractie. Un tel comun va uneste si cu siguranta Scorpionul va va ajuta sa il atingeti. Aceasta este foarte neobisnuit intr-o relatie. Ambitiile pot fi aliatii vostri. Va veti suporta unul pe celalalt cat exista un tel. In afaceri ati putea avea success alaturi de Scorpion, unde este un obiectiv cei doi nativi vor face orice ca sa-l atinga, in caz contrar relatia va fi haotica.

In zona personala ar putea fi dragoste casa familie, domesticitate si castigurile de noi posesiuni. Amandoi aveti gandurile voastre ceea ce spune de fapt ca sunteti incapatanati si ca v-ati putea gasi perechea in Scorpion. El va insufleteste ambitiile si va incurajaza sa faceti ce e mai bun la munca. Va va creste pozitia in societate si va va construi imaginea pe care o va putea demola cu aceeasi usurinta. Nu va jucati cu el pentru ca este siret si gaseste scurtaturi iar daca este ranit se va razbuna.

Va faceti prieteni si va asumati un rol in relatii publice in timp ce Scorpionul lucreaza in spatele scenei si face planuri secrete. Impreuna o data ce veti ajunge la intelegerea reciproca, ati putea reprezenta o combinatie excelenta.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.