BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Varsator si Sagetator

87%

Sagetatorul influenteaza domeniile cu privire la sperante dorinte si prietenii. Este implicate si sexualitate o atractie care este mai intensa in prietenia voastra. Relatia are aspect favorabil. Jupiter alaturi de Uranus reprezinta sperante optimism si expansiune.

Alaturi de un Sagetator sunteti capabil sa analizati, atrageti, sa va faceti popular oferindu-le oamenilor ce vor si au nevoie. Intre voi sunt schimbari, calatorii si varietate. Sagetatorului ii face placere sa mearga in calatorii si sa afle lucruri noi, deci va veti cultiva. Sagetatorul va ajuta sa va indepliniti visele insa nu e totul o joaca de copii. Se asteapta sa fiti luminos,versatil plin de idei si vitalitate.

El va tine in miscare si cat timp il tineti fascinat va va ajuta sa va indepliniti dorintele. Admiratia e reciproca. Unele vise s-ar putea prabusi,dar sansa la fericire este foarte mare intre voi. Depinde de dumneavoastra si ar fi pacat sa nu profitati de avantajul de a avea fericire care pare sa fie prezenta aici pe o tava de aur. Aspectul general este foarte bun.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.