BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Varsator si Rac

80%

Racul influenteaza domeniile cu privire la sanatate, animale de casa, munca si oamenii dependenti de dvs. Luna alaturi de Uranus poate face o relatie roditoare.

Alaturi de Rac va puteti duce munca la bun sfarsit si vi se vor recunoaste meritele. Aproape ca vi se garanteaza publicitatea. Racul va face constient de timp sanatate, abilitatile de a va descurca cu treburi speciale. Puteti trece prin orice ca sa va atingeti scopul. Cele doua zodii merg bine impreuna cand este vorba despre o slujba importanta. Aveti multe lucruri in comun desi Varsatorul este mai doritor sa isi asume riscuri si sa faca schimbari iar racul se rezuma la sabloane si siguranta. Este o combinatie neobisnuita si ati putea crea un produs cerut de femei. Puteti incalca traditiile si totusi sa faceti ceva frumos. Va urmariti telurile iar pasul este constant si poate fi vorba despre recunoasterea brusca a eforturilor dumneavoastra.

Racul ajuta la atragerea atentiei publicului asupra produsului dumneavoastra. Racul va face constient de nevoile de baza si va tine cu picioarele pe pamant ceea ce va va face sa va rebelizati. In general zodile dumneavoastra sunt neutre dar daca trebuie sa fie indeplinita o munca importanta, racul este un aliat minunat. Potentialul este acolo, restul depinde de dumneavoastra.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.