BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Varsator si Leu

67%

Leul influenteaza domeniile cu privire la casnicie, relatii cu publicul, parteneriate si cum apareti in viziunea altora. Uranus impreuna cu Soarele creaza o atmosfera distractiva si amuzanta. Este foarte multa atentie din partea publicului.

V-ati putea casatori cu un Leu pentru ca atractia este prezenta desi o egalitate exploziva exista acolo. Zodiile sunt in opozitie, dar opusele se atrag si se fascineaza reciproc. Amandoi sunteti fixisti si nu pare sa fie multe probleme intre voi. Pentru activitatea sociala combinatia dintre voi este excelenta. Este de asemenea buna pentru calatorii, scris si publicare. Norocul pare sa persiste.

Orice ati face cu Leul pare sa atraga atentia publicului. Exista o tendinta de a va imprastia fortele. Nu va veti putea concentra. Combinatia nu este menita pentru munca cu detalile. Oricum veti fi atras de Leu. Experimentul ar putea merita si cu siguranta va va oferi bucurie.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.