BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Varsator si Gemeni

79%

Gemenii influenteaza domeniile cu privire la copii, atractie fizica si dorinte creative. Mercur alaturi de Uranus fac aceasta relatie una perfecta sau una care nu va rezista. Nu exista cale de mijloc.

Gemenii va stimuleaza si cele doua zodii par sa se inteleaga. Sunt prezente actiuni si reactii bruste. Exista proiecte noi care pot fi transformate in adevarate succese. Este prezent un element la deceptiei , tindeti sa idealizati relatia, sariti peste probleme si acceptati placerile. Aceasta relatie poate fi una reusita daca sunteti realist. Nu va puteti juca aici. Emotiile o vor lua razna si este cat se poate de real. Din aceasta asociatie ar putea rezulta o casnicie si copii. Intre voi este prezenta o aura de iluzie.

Relatia pare sa nu aiba o baza solida ceea ce va fi interpretat ca romantic sau ar putea fi un fel de distractie, o flacara care arde viu dar care nu este puternica. Aceasta este o relatie romantica ce are multe in favoarea ei. Intrebarea este daca sunteti pregatit pentru ea. Atractia este evidenta dar daca incercati sa pacaliti pe cineva, pretul va fi foarte mare. In general aceasta relatie merita incurajata; restul depinde de dumneavoastra.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.