BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Varsator si Fecioara

71%

Fecioarele sunt un mister pentru dumneavoastra si deci au puterea de a va itriga pana cand gasti un raspuns ghicitorii lor. Veti deveni ingrijorat in privinta banilor sigurantei si misterului si a mostenirilor. Veti sapa ca sa aflati lucruri, sa stergeti orice urma de confuzie. Uranus alaturi de Mercur produce planuri idei si dorinte neobisnuite. Este atractie aici, acel tip de atractie care rezulta dintr-un loc misterios. Vreti sa stiti totul chiar daca este bun sau rau.

Fecioara va ajuta sa va terminati proiectele, sa va mariti orizonturile. Partea buna este ca Fecioara va pregateste pentru viitor iar partea proasta este ca va veti implica in niste proiecte care sunt scumpe si nu prea practice. Invatati lectii, va autodisciplinati cand vine vorba despre idei si imaginatie. Sunteti incurajat sa explorati si apare oportunitatea descoperirii unor lucruri noi ce pot fi convertite in profit. Solutia e sa va obisnuiti sa cautati departe si peste tot sansele, si sa nu va multumiti decat cu ce e mai bun.

Partea buna este ca faceti exact ce vrea si Fecioara. Combinatia dintre Uranus si Mercur poate reprezenta o buna echipa de advertising. Un serviciu de sfatuire financiara ar putea reiesi din aceasta relatie. Lasati detalile pe Fecioara si descurcati-va singuri cu relatile cu publicul si promovarea. Cand echipa ar putea iesi castigatoare v-ati putea distra si avea profit in acelasi timp.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.