BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Varsator si Capricorn

77%

Capricornul influenteaza domeniile cu privire la secrete afaceri secrete cluburi grupuri organizatii si institutii. Saturn si Uranus produc motive altruiste in voi doi.

Cu un Capricorn ati putea avea o actiune de caritate de mare success. Ideile sunt transformate in actiuni practice. Dragostea este prezenta dar poate fi vorba de fructul interzis. Foarte des relatia dumneavoastra cu Capricornul este una secreta. Cand vine vorba despre a 12-a casa, ceva este ascuns.

Sunteti benefic pentru Capricorn cand vine vorba de bani. Ar putea fi vorba despre impartirea cunostintelor. Pot aparea neintelegeri cand cineva simte ca da mai mult decat primeste. Relatiei I-ar putea lipsi o baza solida,dar Varsatorul primeste partea avantajoasa. Este ceva dinamic aici, traditile sunt incalcate si se tese o panza noua. Ceea ce a fost interzis va fi descoperit. S-ar putea sa fie in avantajul dumneavoastra, daca aveti ceva sa ascundeti nu va fi intelept sa faceti asta in relatia cu un Capricorn. Intuitia va este mai ascutita si aflati ceea ce este cu adevarat cerut. Aceasta este minunat pentru crearea unui club care atrage pe acei oameni cu interese unice. Capricornul poate fi o forta stabila care ajuta in propulsarea ideilor dumneavoastra.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.