BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Varsator si Berbec

76%

Berbecul influenteaza domeniile cu privire la calatorii scurte idei si activitati legate de rude. Multa armonie este indicata, dar in rest mai nimic. Marte alaturi de Uranus stimuleaza sa invatati. Va puneti ideile in functiune cu ajutorul celui dominant si energetic - Berbecului. Este viata multa - multa actiune si miscari bruste.

Berbecul va gaseste atragator din punct de vedere fizic. Cand va implicati intim in relatie rezultatul poate fi stimulare mentala sau confuzie. Nu este combinatia favorabila pentru a va aseza la casa dumneavoastra, pentru a lua decizii finale. In relatie predomina schimbarile, ceea ce va duce la neintelegeri printre rude. Este necesar sa decideti cine va fi seful in aceasta relatie. Uranus si Marte sunt simboluri ale actiunii.

Daca sunteti opusi va rezulta haos. Pentru ca relatia sa aiba succes, maturitatea si intelepciunea trebuie sa fie prezente.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.